Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bármelyik férfi vállalkozhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármelyik férfi vállalkozhat rá hogy a nők lerajzolják meztelen?

Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 00:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9/10. Nem tudtam, hogy az összes aktmodell bűnöző.
okt. 18. 15:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Látszik nem jártatok komoly rajziskolában. Nem a top-modelleket rajzolják, hanem teljesen átlagos embereket és igen, legfőkepp öregembereket.

Öregember az első tananyag, mivel a ráncok miatt könnyebb rajzolni.

okt. 18. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
12 es , én már öregember vagyok, akkor van esélyem , modellkedni valami rajz iskolában ?
okt. 19. 04:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Fel kell hívni őket és meg kell kérdezni. Én is modellkedtem, én oda is jártam rajzolni is, ha nem volt modell, akkor egymást rajzoltuk
okt. 19. 08:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Igy kell legálisan szatirkodni,ravasz,jó,tudom,önzetlenségből csinálják ezek a férfiak nehogy szegény lányok ne tudjanak mit rajzolni
okt. 19. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Krva unalmas 3 órát meztelenül állni. Ha erre vágysz, hajrá...
okt. 19. 14:34
 17/19 A kérdező kommentje:
40 fokba is car a deák téren meztelen mászkálni mégis megteszi a sok fétises
okt. 20. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Sosem mászkáltam még meztelen a Deák téren :)
okt. 21. 04:56
 19/19 A kérdező kommentje:
18 mert nem akarsz az elmegyogyóba kerülni,įgy nincs gond,ha elēg jóképű vagy még handjobba is lessz részed rajzóra után
okt. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!