Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Láttad már a tesód meztelenül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad már a tesód meztelenül?

Figyelt kérdés

Váltott ki belőled valamit vagy teljesen semleges volt számodra?

Nemed is ird le.

2024. jún. 13. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
24F Láttam már, de még kicsi volt. Semleges volt, főleg mert fiú.
2024. jún. 13. 23:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
igen de gyerekek voltunk. Tinédzserként nem láttam és nem is érdekel.
2024. jún. 13. 23:39
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Volt.Más is volt.24 éves korunkig csináltuk néha.
2024. jún. 14. 00:19
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

Láttam rendszeresen

De semleges volt mert mindketten fiúk vagyunk

2024. jún. 14. 05:31
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Igen többször is
2024. jún. 14. 06:14
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Hugomnak a melleit láttam félig meddig amikor egyszer felhúzta a pólóját. Mivel bomba csaj, sztem normális hogy megmozdulnak tőle dolgok odalent.
2024. jún. 14. 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

El sem tudom képzelni milyen tesók lehetnek, akik nem látták még egymást meztelenül.

Én fiú vagyok és 1 nővérem van, mégis együtt fürödtünk kiskorunkban és később sem lettünk szégyellősek egymás előtt.

Teljesen természetes dolog szerintem, soha nem váltott ki semmi szexuális dolgot egyikünkből sem, testvérek vagyunk.

2024. jún. 14. 06:57
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó! Részben egyet értek... Én vagyok az idősebb lány, van több kistesóm (korlátozott mennyiségben, csak konkrétan nem szeretném kiírni) és mi is együtt fürödtünk, akik már a 10-11 körül voltak és beértek a pubertásba utána ők már egyedül. Ne legyen kérdezés és kellemetlenkedés a szőrök miatt. Viszont most sem vagyunk már szégyellősek, viszont a fiúk előtt nem öltözök vetkőzök. De soha nem izgult senki senkire.
2024. jún. 14. 07:36
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Nővérem van. Kis korunkban együtt furodtunk. Később sem lett szégyenlős, láttam 30+ évesen is ruha nélkül, bomba csaj, de semmit nem váltott ki belőlem. Testvérek vagyunk. 33ff
2024. jún. 14. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
2 hugom van, láttuk egymást párszor meztelen, nem volt ebből sosem probléma. Viszont tini korunkban pár alkalommal szándékosan is megnéztük egymást meztelen, de csak így kíváncsiságból.
2024. jún. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!