Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masszázsnál honnan lehet tudni , hogy az adott helyen lehet meztelenül is lenni?
Masszás lányoknál természetesen meztelenül,mert "azt" is masszírozzák. :)
Sima gyógymasszásnál nyilván nem meztelenül.
Az alsó fehérnemű fent marad.
Ez nem szexmasszázs.
A legtöbb ember általában amúgy is hátmasszázst szokott kérni, és van akinek kellemetlen levenni a nadrágot ott csak hátra van húzva, de egy törölközövel a segge is többnyire be van takarva.
A keresztcsonthoz úgymond a segg is hozzátartozik.
Aki tlejes testmasszázst kér, ott természetesen csak az alsó fehérnemű marad.
“ Sima gyógymasszásnál nyilván nem meztelenül.”
Én egyszer jártam orvosi beutalóval gyógymasszázsra, ott meztelenre kellett vetkőzni.
50-es szőrös pasi volt a masszőr, szóval sok élvezet nem volt benne.
Bármelyik hivatalos masszőr oktatót vagy hivatalos normális masszőrt megkérdezel , megmondják , hogy a tangát vagy bugyit hívjuk ahogy akarjátok, nem kell levenni.
A nadrágot sokan kényelem miatt veszik le, de sokan azt sem csak letolják.
Vannak etikai szabályok.
Én utálom hordani a gatyát masszázson, egyszer egy fürdőben hosszú térd fürdő nadrágba mentem masszázsra, egy jó csaj volt, megkért hogy tűrjem fel alulról, zsebes is volt, nem lehetett igazán, mondtam hogy ha neki nem gond, én legszívesebben levennèm, nem tiltakozott,mondta hogy oké.
Két masszőrhöz jártam majd évekig, sokadik alkalom után jeleztem hogy ha nem gond akkor nagyon levennèm mert utálom, mondták semmi gond, más is szokott meztelenül. Na most ha valakihez először megyek ezzel én is bajban vagyok/lennèk, Thaioknál nem gond, de én nem szeretek oda járni, a majdnem garantált HF ellenére sem.
Amúgy ugyanebben a cipőben járok, szükségem lenne Budapesten egy masszőrre (csak nő jöhet szóba) és jó lenne ha egyből lehetne meztelenül lenni, nem merem ezzel nyitni a dolgot nehogy rosszat gondoljon. Ha valaki tud Pesti gyógymasszőrt akinèl lehet meztelenül lenni, vagy esetleg ő maga az, akkor szívesen veszem ha rámírna. 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!