Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha az utobbi 1 evben tortent szexualis elmenyeim kimerulnek abban, hogy thai masszazsnal kiverte nekem 2x-3x a masszorlany?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok csajozni, onertekelesi problemaim vannak, es termeszetesen nem is nezek ki jol. Mindehhez hozzajon, hogy valszeg szexmanias is vagyok, amig volt parom legalabb napi 4-5x csinaltuk, most magamra marad ez, sokszor napi 10+...2023. dec. 10. 17:56
1/8 anonim válasza:
Kicsit túltolod a hattyú halálát a hastagekben. Neked csak egy normális pszcihológus kellene.
2/8 anonim válasza:
Haver, a minimum az lett volna, hogy a pénzért akkor már meg is szoptatod. :P
3/8 anonim válasza:
Pedig itt felszedhetnel par csajt, eleg konnyen...
4/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy legalább a masször láynok segitenek rajtad. Én is szivesen kezeik közé feküdnék. Tudsz ajánlani valami jo helyet ? Mennyibe kerül egy ilyen ?
5/8 anonim válasza:
4-es, 8-12 a kézi attól függően vidék vagy BP, mennyi profi a csaj, orál már inkább 15+
7/8 gabor49 válasza:
ez kamu a thai masszazs nem szexmasszazs ott neked nem verik ki
8/8 anonim válasza:
pedig van ilyen...
trébanyán tudtommal 2 is működik.
de ez mind feláras, nem tudom mennyi nem járok ilyen helyre. de lehet egyszer kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!