Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thai masszázsnál van happy ending?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 08:09
1/7 anonim válasza:
Thaiföldön van. Pesten a legtöbb helyen nincs, amiről tudok a Sa-Bai
szalonokban ráráznak a bohócra, 10k-t kért a csaj, mondtam 5, aztán duzzogva beleegyezett.
2/7 anonim válasza:
1, köszi a tippet, kétszer voltam ilyen masszázson úgy sosem izgattak az ázsiai nők de valami olyan kisugárzása volt és úgy ért hozzám hogy végem volt... Ami durva, az exemmel voltam és a csaj nem volt semennyire lezbikus hajlamú de őt is felizgatta a dolog. Mondjuk arra nagyon kíváncsi lettem volna mi a fenét tudtak egy órán keresztül csicseregni, de nem tudok egyetlen ázsiai nyelven sem.
4/7 anonim válasza:
2-es "nem tudok egyetlen ázsiai nyelven sem" erről az amerikaiak jutnak eszembe, amikor azt hiszik európában mindenki egy nyelvet beszél :D Hiába beszélsz japánul, koreaiul, kínaiul, úgy sem értenél egy vakhangot sem a thaiból.
5/7 anonim válasza:
A legtöbb helyen NINCS!
Van nagyon bevállalós prosti akit ismerek, néha járok hozzá és Ő rendszeresen jár thai masszőzhöz és benne van eléggé ebben a témában is és szokta mondani, hogy nagyon sajnálja a csajokat, mert FOLYAMATOSAN ezzel zaklatják Őket, holott Ők masszőrök és NEM szexmunkások.
6/7 anonim válasza:
#4.
Ez így van… Sőt, hiába beszél pl. mandarin kínaiul, ha az adott emberek Kantoni kínaiul beszélnek, abból sem fog szinte semmit érteni.
7/7 anonim válasza:
Én eddig háromszor voltam kétszer fel ajánlották, eddig nemet mondtam de holnap megint megyek lehet év végi levezetés mégis meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!