Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Thai masszázsnál mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thai masszázsnál mennyire gyakori a happy finish?

Figyelt kérdés
Hogy működik? Kérni kell?
2023. dec. 29. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En voltam 3x de rendes thai masszázs szalon... ott negkerdezte a nőci hogy akarok e még vmit. Megnyugtatlak ha megkérdezed nem fog orditani se de kidobni se max elutasit
2023. dec. 29. 07:15
 2/6 Kaje39 ***** válasza:
100%
Én 4 szer voltam eddig, mindig megkérdezték hogy szeretnék-e extrát?
2023. dec. 29. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pluszt kérnek erte? Merre. Voltatok?
2023. dec. 29. 08:03
 4/6 Kaje39 ***** válasza:
100%
Veszprém, plusz 5 ezer volt a happy finisch.
2023. dec. 29. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Normális thai szolonban azért kirugják a masszőrt ha telefonszámot cserél.

A szex szóba se jöhet.

Ahol van szex az kupleráj.

Vagy masszázsra megyek vagy prostihoz. Nem szeretem a twoo in one megoldásokat. Az nem is hal nem is hús.

2023. dec. 29. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően én is úgy voltam vele, hogy ha masszázs akkor masszázs, de amikor voltam 90 percet, valahogy nagyon felpörgetett a csaj, semmi félreérthető helyre nem nyúlt, de érzéki volt az érintése, de valahogy nem "mertem" megkérdezni, de ha lekgözelebb megyek, biztos rákérdezek. Sajnos volt tapasztalatom nem ázsiai nőkkel, és a kézimunkát volt aki eléggé ügyetlenül csinálta, vagy túl gyorsan akart rajta túl lenni, vagy lagymatagon, és előfordult, hiába próbáltam rávezetni, én hogy szeretném, nem ment.
2023. dec. 29. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!