Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy kapcsolatban volta tok és volt fent meztelen képetek a neten vagy esetleg +18as videó de a párotok nem tudott róla?

Figyelt kérdés

Nem éreztétek cikinek? Vagy hazugságnak, még ha a kapcsolat előtt is kerültek fel azok a képek videók?

Illetve ha a ti párotokrol ilyen derülne ki mit szólnál hozzá?

2024. jún. 14. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsen és nem volt ilyen videóm neten, legalábbis én nem tettem fel és nem is tudok róla, hogy lenne. Gondolom a nők ne rakták fel.

Ha a páromról kiderülne akkor megnézném hogy dugták.. Ha tetszene akkor többször is.

Amit előttem csinált abból nem csinálok problémár, kivéve persze valami nagyon extrém dolgok... De az, hogy megdugták és esetleg videóra vették az az ő dolga..

2024. jún. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!