Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek levetkőzni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek levetkőzni a barátom előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő elég tapasztalt, sok lánnyal volt már de nekem ez lesz az első... még egy fiú sem látott így.

Félek, hogy ha meglát meztelenül ki fog ábrándulni. Testesebb vagyok és nagyon utálom hogy van hasam... Természetesen dolgozom rajta, de onnan megy le utoljára és ez nem egy gyors folyamat. Más problémám is van a testemmel, de ez az ami igazán feszélyez. Persze ő mindig mondogatja hogy csinos vagyok, és biztos imádni fog úgy is de ezt nem tudom elhinni. Biztos voltak sokkal szebb lányok is akikkel volt...

Szerintetek mit csináljak hogy komfortosabban érezzem magam?

2022. aug. 3. 11:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
6%
Sajnalom de csak 1-2 menetre kellesz neki.
2022. aug. 3. 11:42
 2/27 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem gondolt át, hogy nem véletlenül van veled és ha nem tetszenél neki akkor nem akarna meztelenül látni.

Egy kis has igazán nem számít.

Mivel nem vagy elégedett?

2022. aug. 3. 11:43
 3/27 A kérdező kommentje:

#1 Már pár hónapja együtt vagyunk, mindketten hosszú távra tervezünk...Ő nem is erőlteti, azt mondta tud várni ameddig akarom de már én is nagyon szeretném. Ha csak pár menetre kellenék neki, nem hiszem hogy ennyi időt rám pazarolna.

#2 Igazából a hasamon kívül, még a mellemet is utálom mert nem olyan formás. Maga az alakom sem tetszik. Elég sok problémám van magammal, amit le kell küzdenem.

2022. aug. 3. 11:50
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

Lehet fokozatosan kellene, engedd hogy a melleid lássa először. Aztán a következő alkalomkor bugyira vetkozve.

Ha még ilyet nem próbáltatok.

2022. aug. 3. 11:53
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Baby, a pasiknak röntgen szeme van, kb. már pontosan tudja milyen lehetsz meztelenül. Ha szeret a pasid és kíván felöltözve, akkor kívánni fog levetkőzve is. Nyugi, de ha ennyire zavar akkor csináljátok először sötétben.
2022. aug. 3. 12:10
 6/27 anonim ***** válasza:
92%

"Félek, hogy ha meglát meztelenül ki fog ábrándulni. Testesebb vagyok és nagyon utálom hogy van hasam."

Biztos nem fog belőled kiábrándulni. Ez nem így működik, hogy együtt vagyok egy lánnyal aki ruhában tetszik ruha nélkül pedig nem fog. A melleiddel sincs valószínűleg semmi probléma, hogy nem olyan formás, mint azt te elképzelted, hogy milyen egy tökéletes mell. A legtöbb férfi számára a legtöbb mell teljesen tökéletes és egyáltalán nem ábrándul ki vagy egyáltalán nincs olyan, hogy ne tetszene neki a barátnője melle. Nem gáz, ha kicsit lóg attól még ugyanúgy lehet szexi és szép is. Ezt minden férfi tudja és nagyon kevés nő.

Neked alapvetően magaddal szemben kellene kicsit elfogadóbbnak lenned vagy valahogy növelni az önbizalmad.

2022. aug. 3. 12:25
 7/27 anonim ***** válasza:
89%

Próbáld meg elfogadni a tested! S ha ez már megy, akkor próbáld meg szeretni is!

Hogy várod el mástól hogy szeresse, ha te sem szereted?!

2022. aug. 3. 12:32
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Aludjatok meztelenül 😉
2022. aug. 3. 12:46
 9/27 anonim ***** válasza:
45%
Hány éves vagy? Menj el egyedül v. barátnőkkel nudista helyre (szauna, strand stb.). Az emberek ott sokfélék, ez segít elfogadnod saját magadat.
2022. aug. 3. 12:53
 10/27 anonim ***** válasza:
20%
Mi lassan 2 éve vagyunk együtt, még soha nem látott póló nélkül (én a mellemet utálom a legjobban, mert nincs), és mindig sötétben csináljuk. Működik, nem zavarja.
2022. aug. 3. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!