Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek levetkőzni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek levetkőzni a barátom előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő elég tapasztalt, sok lánnyal volt már de nekem ez lesz az első... még egy fiú sem látott így.

Félek, hogy ha meglát meztelenül ki fog ábrándulni. Testesebb vagyok és nagyon utálom hogy van hasam... Természetesen dolgozom rajta, de onnan megy le utoljára és ez nem egy gyors folyamat. Más problémám is van a testemmel, de ez az ami igazán feszélyez. Persze ő mindig mondogatja hogy csinos vagyok, és biztos imádni fog úgy is de ezt nem tudom elhinni. Biztos voltak sokkal szebb lányok is akikkel volt...

Szerintetek mit csináljak hogy komfortosabban érezzem magam?

2022. aug. 3. 11:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

15: egyrészt a férfiak kicsiny részének nem jön be az apró mell, pl. az xhamster 24. legnépszerűbb lánya ő:

[link]

(van a listán előrébb is kismellű, de neki tényleg picik a mellei)

másrészt a barátodnak így is tetszel, mert az pulcsiban is látszik, hogy pici a melled

én nagyon szomorú lennék, ha a barátnőm, akit imádok, azt mondaná, hogy utálja magát, miközben én szeretem

tökre egyetértek a 18-assal: volt egy barátnőm, akinek tényleg nem volt szép a melle, de sok év után nem arra emlékszem, hanem arra, hogy milyen felszabadult volt az ágyban és mennyire tudta élvezni, hogy velem van és én is mennyire élveztem...

2022. aug. 3. 22:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

20: Hat van egy par mentalis szarsagom, ezzel nem mondtal ujat. :D De mindegyik sokkal sulyosabb, mint az onbizalomhiany, azok sokkal szenvedosebbek szamomra is es a kornyezetem szamara is.

21: Barcsak akkora melleim lennenek, mint a linkelt lanynak...

2022. aug. 4. 00:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Lányok.. egy kicsit több önbizalmat.

El sem tudjátok képzelni hogy mennyire tetszhet nekik(pasiknak) egy-két "hiba"(amit csak ti gondoltok annak) rajtatok.

Az a férfi aki szeret,az azt fogja éreztetni hogy így is úgy is olyan vagy mint egy Istennő,a többivel meg nem érdemes foglalkozni. :)

Mindenkinek van a testén olyan ami nem tetszik önmagának de ezen felül kell kerekedni.Az állandó "szégyellem magam" csak elrontja ezt.

2022. aug. 4. 08:43
 24/27 1Léna ***** válasza:
100%

Ha megtanulod elfogadni magadat, akkor a kiegyensúlyozottságod, a belső békéd vonzóvá tesz.

Minden attól függ, hogy kihez hasonlítod magad.

Egy hosszútávú, jó kapcsolathoz, a családalapításhoz, a lelki megerősödés, a magabiztosság és a belső értékek is nagyon fontosak.

Ha nem vagy elégedett önmagaddal, előfordul, hogy másokat is megítélsz? Mert ez tud kapcsolatrombolóvá válni.

Attól félsz, hogy kiábrándul belőled? Bízom benne, hogy nem ez sürgeti benned, hogy odaadd magad. Nem elveszíteni akarod a szüzességed, hanem egy hosszútávú kapcsolatot szeretnél. Akkor legyen majd az együttlét akkor amikor már megbizonyosodtál arról, hogy a fejed tetejétől a talpadig, téged mindenestűl pont így szeret, és nem akar a maga elvárásaira formálni.

2022. aug. 4. 21:01
 25/27 anonim ***** válasza:
33%
Van egy ötletem. Egy amolyan alternatív megoldás. Érdekel?
2022. aug. 7. 14:22
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Megtörtént már az esemény?
2022. aug. 7. 15:39
 27/27 Deflohelp ***** válasza:
100%
Menjetek együtt uszodába, ha utána is melletted marad, akkor igazán nincs mitől tartanod.
2022. nov. 1. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!