Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek levetkőzni a barátom előtt, mit tegyek?
Ő elég tapasztalt, sok lánnyal volt már de nekem ez lesz az első... még egy fiú sem látott így.
Félek, hogy ha meglát meztelenül ki fog ábrándulni. Testesebb vagyok és nagyon utálom hogy van hasam... Természetesen dolgozom rajta, de onnan megy le utoljára és ez nem egy gyors folyamat. Más problémám is van a testemmel, de ez az ami igazán feszélyez. Persze ő mindig mondogatja hogy csinos vagyok, és biztos imádni fog úgy is de ezt nem tudom elhinni. Biztos voltak sokkal szebb lányok is akikkel volt...
Szerintetek mit csináljak hogy komfortosabban érezzem magam?
Nekem a párom segitett. Amikor mondogatja hogy milyen szép vagyok azt magamba szívom és abból gyűjtök erőt. Tudom, hkgy magamnak nem, de neki tökéletes nő vagyok.
És amikor nagyban csókolóztok és simogatja a tested és egyszer csak leveszi a pólódat akkor pontosan tusod hogy azért csinálja mert vágyik rá, hogy lássa a tested.
Szóval próbálj az ő szemszögéből gondolkozni
10-es: Ez nagyon durva.
Téged sem értelek, de a barátodat sem: 2 év alatt nem akart soha gyönyörködni abban, akit szeret????
#10: szerinted 2 éve nem látott még téged pólóban sem? Nem is sejti, hogy nulla cicid van?
Nekem bőven elég szakítóok lenne, ha két éve nem bíznál meg bennem annyira, hogy meztelenül láthatlak. Illetve nem várnék erre két évig.
Nyilván tudja, hogy nincs mellem... Nem elég, hogy látszik is (pontosabban nem látszik...), én is szoktam mondogatni, hogy mennyire utálom.
Még jó, hogy a párom nem asszociál az önbizalomhiányról a benne való bizalmamra. :D
"Mást szeretni az tud, aki magát is szereti."
Ez a legnagyobb bullshit, ami terjed az interneten. Attól még, hogy magamat utálom, attól még másokat nagyon is tudok szeretni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!