Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyelik a férfiak azt hogy remegnek,rángatóznak nyögnek szex, orgazmus alatt. ?
Figyelt kérdés
jún. 25. 22:05
2/14 NemFogodKitalálni válasza:
Párom sem szégyelli szerencsére.
27N
3/14 anonim válasza:
mert olyankor gyengének látszanak, és az orgazmus alatti pár másodpercig valóban azok is
olyankor tudat picit lekapcsol, önkívületi állapotban nem ők irányítanak, és sebezhetőkké válnak
szerintem ez nagyon izgalmas, de vannak férfiak akik félnek még akár másodpercekre is sebezhetőnek látszani
4/14 A kérdező kommentje:
Az baj,sebezhetőség ugyebár a sírást is jelenti nem szabadna nem kimutatna szex közben sem.
jún. 25. 22:27
7/14 anonim válasza:
Én elengedem magam és ha igazán nagyot élvezek, akkor nyögök és remegek is.
8/14 anonim válasza:
Általában remegve, nyögve élvezek, de egyáltalán nem szégyellem….
31F
9/14 anonim válasza:
Sosem szégyelltem. Asszony imádja mikor hangosan nyögök és teledurrantom a punciját.
10/14 anonim válasza:
Én szingli pasiként biztosan nem szoktam visszafogni magam,sőt...
Viszont az mégjobban "feltüzel",ha az adott nő látom,hallom őszintén nyögni,élvezni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!