Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Van még más nő is így az orgazmussal?
A mostani párom (43 éves, két gyerekes anyuka) azt mondja, hogy imádja, ha nyalják a punciját (csiklótól fenék lyukig), de egyszerűen akármilyen sokáig és akármilyen jól csinálják neki, nyalástól egyszerűen nem tud elévezni, csak kézi, erős, intenzív csiklóizgatástól.
És magának sem tud kézzel orgazmust okozni, mert gyenge a keze hozzá.
Van még így más is, hogy csikló orgazmusos, de nyalástól nem tud elmenni?
Ha van mellette ujjazás is akkor eltudok menni. Vagy még az anál izgatás is meggyorsítja
De csak nyalástól nem megyek el
Én sem tudok elélvezni nyalástól. Nem is annyira szeretem. Túl "gyenge" valahogy az intenzitás.
Ha a kezemmel masszírozom a csiklóm, akkor sikerül viszont hamar.
Sok érdekes válasz volt, de azért az látszik, hogy az nem olyan ritka, hogy csak erős csikló izgatásra élveznek el a nők.
Viszont sokan írtátok az ujjazást közben, na akkor ebben mégis ritka a párom, mert azt sem lehet neki közben csinálni, mert akkor sem tud elélvezni, az orgazmus előtti 10-15 percben már nem lehet a puncijába semmi.
Érdekes még, hogy itt azt írtátok, hogy az viszont nem nagyon lehet igaz, hogy saját magának ne tudjon csikló izgatással orgazmust okozni, pedig ő ezt állítja, hogy egyszerűen nem tudja magának addig csinálni, és azt mondja fiatal korában próbálta, de gyenge volt hozzá a keze így nem is maszturbált.
Ezen a tapasztalataitok alapján elgondolkodtam, lehet ez nem is így van, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!