Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valósak az itteni nők orgazmussal kapcsolatos válaszaik?
Én pasiként el tudom hinni.
Van olyan nő akinek nincs, van akinek 1 a max, és van aki többet is tud.
45f
3as
Lehet hogy van aki többet is tud, de nem ilyen sokan, mint ahogy ezen az oldalon állítják.
Gondolom statisztikában nem vagy jó... 🤣 Mi az hogy nincs ennyi mint ahányan itt állítják? Ez nettó hülyeség már bocs.
Aki még pasiként odaírja hogy 20/l pont azt éri el, hogy még kevesebb normális válasz érkezik.
6os
A nők 80 százaléka nem képes hüvelyi orgazmusra, a multiorgazmus vagy az hogy 5nél több összejöjjön egy aktus alatt még kevesebb.
"Bro, ezeket többségében srácok állítják nőnek kiadva magukat."
Rosszabb a helyzet! Ezt többségében __meleg__ srácok írják nőnek kiadnva magukat, így aztán kb 0 tapasztalatuk van arról, hogy hogyan is működik egy nő az ágyban
"Van olyan nő akinek nincs, van akinek 1 a max, és van aki többet is tud."
Nem azzal van a probléma, hogy tudsz e mutatni pár ilyen nőt. Nyilván kb 4 milliárd nőből akad mindenféle. A gyakorisággal és a mennyiséggel van gond. Nekem is volt több orgazmusos csajom, de azért még nála sem úgy működött, hogy minden aktusnál garantáltan 5x. Volt, hogy összejött neki több, általában meg nem. A GYK szerint viszont ez kb mindennapos egyeseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!