Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmussal kapcsolatos gondok?
Azok válaszára, véleményére lennék kíváncsi, akiknek volt hasonló gondjuk. Vagy a párjuk küzdött ezzel.
A harmadik komolyabb kapcsolatomban vagyok, ez az eddigi leghosszabb, legstabilabb, és remélem még sokáig fog tartani. De egyik kapcsolatomban sem élveztem a szexet. Kellemetlen, fájdalmas sem volt jellemzően, de jó sem. Olyan semmilyen. Az előjáték, kényeztetés jó, de ott sem tudtam soha elmenni.
A jelenlegi barátomnak egy ideig mondtam ezt, kipróbáltunk több mindent is, de egyik sem vált be, egy idő után pedig elkezdtem megjátszani, mert láttam, hogy neki milyen rosszul esik ez az állapot. Ez sokáig nem is zavart, éveken keresztül tudott működni. De egy pár hónapja egyre kevésbé tudom ezt tolerálni. Kifáraszt és zavarba hoznak az együttlétek, próbálom sokszor elkerülni.
Akinek volt ilyen típusú gondja, az hogy vészelte át? Mi segített benne?
24/L
Erre csak egy lehetséges opció létezik: Kommunikáció.
Próbáljátok ki, hasznos dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!