Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valósak az itteni nők orgazmussal kapcsolatos válaszaik?
Ha én leírom, hogy nekem több is van, akkor jön a lehazugozás meg hogy biztos pasi vagyok. 😀
Amúgy gondolj bele logikusan kérdező: szerinted a szexualitás kategóriát azok a nők látogatják elsősorban, akik nem élvezik a szexet vagy azok, akik nagyon is? Ennek alapján akkor mi a reális arány? És igen, biztos vannak magukat nőnek kiadó pasik is.
De az pl. tök gáz, hogy az ilyen jellegű kérdésekre nem lehet nőként őszintén válaszolni, mert csak a támadás jön.
Nekem sincs mindig multiorgazmusom, de azért a 2-3 elég általánosnak számít. Legutóbb három menet alatt volt összesen 10 (abból 9 hüvelyi). Tehát átlag 3. Van, amikor több, van, amikor kevesebb, de olyan is volt, hogy gyorsabban ment el a párom, így én egyszer sem... Nem gond, vártunk pár percet és bepótoltuk.
Lehet hitetlenkedni, hazugozni, lepontozni, én csak simán élvezem a szexet a párommal az itteni fröcsögésektől függetlenül. 😉
Hogy a válaszok mennyire valósak, azt nem tudom.
Viszont már értem, hogy a férfiak miért ennyire biztosak abban, hogy jók az ágyban 🤣
Én színleltem már "multiorgazmust", a pasi el is volt ájulva magától.
Mire nem jó a színlelés, és az árverés.
Talán ezért hülye mindenki.
42es
Ja persze.
42
Nem kértük itt is a kamudat!
Mondom én, pontosan az lett, amit írtam. 😂
42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!