Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kibeszélitek az aktuális partner méretét egymás közt?
"Sosem aláznám meg így a háta mögött a páromat."
Nem tudom, én sosem éreztem megalázónak mikor a a méretemről beszélt a csajom és a fülembw jutott. Vol olyan aki a saját anyjának mesélte el hogy mekkora vagyok. Persze nagy r*banc volt a csaj az anyja meg 17 volt mikor szülte, jófej voltaz anyja is amúgy.
Azért volt mikot kicsit kellemetlennek éreztem hogy a farkam a téma, de megalázó még sose volt.
#8as vagyok
"ahogyan a pasik csinálják"
Van pár pasi haverom, de életemben nem halottam egyiket se beszélni arról hogy milyen a csajànak a puncija, hogy milyen pózba csinálják meg ilyesmi. Egyetlen egy spanom volt aki fiatalon mindig megmondta hogy az aktuális éppen le szokta a nyelni vagy nem, de ennyi. Szóval tapasztalatom szerint nem igazán szoktak a férfiak minden részletet megosztani.
Nem. A meret nem tema. Az zema h mit csinal jol vagy rosszul es h kellene javitani. Vagy h nem valozatos vagy unalmas a szex. Es hasonlok.
A meret tokmindegy. Leven valaki a kisebbet van aki a vastagat van aki a hosszu vekonyat szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!