Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyire érzitek a nő reakcióiból hogy hol/hogyan jó neki?
Velem is ez van. Ha jó ponton van akkor azt csak a hülye nem veszi észre rajtam. Aztán mégis máshogy csinálja. Nem értem.
Vagy folyamatosan mondjam hogy most ott most jó? Utálok szex közben beszélni.
Nekem férfiként volt egy téveszmém: amikor a feleségem azt mondja, hogy "ez nagyon jó", az szó szerint azt jelentette, hogy EZ nagyon jó, de én úgy értettem, hogy most nagyon jó. Ő azt várta, hogy pont ugyanazt folytassam, mert nagyon elkaptam valamit, én meg úgy értelmeztem, hogy beértünk a finish-be, most kell rákapcsolni.
Nekem azt kellett megértenem, hogy a női oldalról az kell, hogy a megfelelő ingert legyek képes monoton kitartani, nem az, hogy egyre intenzívebben nyomjam.
Pasiként érzem mikor jó a nőnek, és maximalista vagyok addig nem hagyom abba amig nem teljesül be vagy nem szeretne pózt váltani. Nagyon izgató ha beszélsz, nyögsz szeretkezés közben, vagy tudatod a partnerrel hogy hamarosan élvezni fogsz.
Vezesd rá mi jó neked, segíts neki, akár játsz te is magaddal közben ez mind élvezetes és izgató látvány egy pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!