Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok vagy kevés partnernek számít?
23 éves lány vagyok, idén 24. Eddig 5 különböző emberrel feküdtem le, akikkel vagy együtt voltam, vagy hosszabb távon ismerkedtem.
Az 5 emberen kívül 4 emberrel pettingeltem, velük nem volt szex.
Ez kevés tapasztalatnak számít? Találkoztam valakivel aki kb leoltott hogy nem sok tapasztalatom van pedig másoknak ilyenkor már 10+ partnere is van
Szóval mit gondoltok? Nem a mennyiségre akarok menni, de lehet tényleg lehettem volna bevállalósabb
Ne foglalkozz vele! Nem a partnerek száma a lényeg, hanem a velük töltött idő!
Aki meg leoltott, csak egy nagyképű b.rom!
Ha úgy érzed, kimaradt valamilyen lehetőséged, akkor lehettel volna bevalalosabb. Ha nem, így jó, ahogy van.
Én 28 vagyok, de az a szám nálam több.
Ez tipikus az a van sapkája, nincs sapkája f.sz. Ha keveset mondasz az a baj, jelenleg az 5, de ha 10 et mondtál volna akkor meg egy r.b.nc lennél.
Ebben a korban, enni pont jó, s tényleg a velük töltött idő a lényeg.
4 vagyok!
Van egy örök érvényű mondás ami neked is hasznodra lesz, s gondolon rengetegszer csengett már a füledben, hogy ne azt néz hogy mit mond, hanem azt hogy ki mondja.
Felteszek egy kérdést. Ha te most ismerkedsz, úgy érzed hogy magabiztosan, felkészűlten tudsz egy férfival szexuálisan együtt lenni. Tehát felszabadultan érzed magad, akkor nincs mi miatt idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!