Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok vagy kevés partnernek számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok vagy kevés partnernek számít?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, idén 24. Eddig 5 különböző emberrel feküdtem le, akikkel vagy együtt voltam, vagy hosszabb távon ismerkedtem.

Az 5 emberen kívül 4 emberrel pettingeltem, velük nem volt szex.

Ez kevés tapasztalatnak számít? Találkoztam valakivel aki kb leoltott hogy nem sok tapasztalatom van pedig másoknak ilyenkor már 10+ partnere is van

Szóval mit gondoltok? Nem a mennyiségre akarok menni, de lehet tényleg lehettem volna bevállalósabb

máj. 21. 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok.
máj. 26. 18:12
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
20 l sok embert be vállalok nem számolom
máj. 26. 23:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem 33 évesen csak 4 szexuális partnerem volt . De nem is volt más olyan ember , aki miatt úgy érezném hogy utólag bánom hogy kihagytam .
máj. 27. 00:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok, nem is kevés, ennyi van és kész. A sok az olyan 15 +, ilyen korban. Szerintem. Nekem 24 éves koromig 7 volt, ennyi is maradt.

38/ N

máj. 27. 01:23
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan a szememben egy r.banc vagy...
máj. 27. 06:33
 26/26 anonim ***** válasza:

Mihez képest sok? Olyan, hogy sok vagy kevés, nincsen. Olyan van, hogy több vagy kevesebb, mint valami.

Ha neked ez így megfelelő volt, akkor pont ideális. Másnak nincs köze hozzá.

Gondolom, nem akarsz olyan férfival kapcsolatot, aki a tulajdonának tekint, és még a múltadra is féltékeny.

A tapasztalat meg nem azon múlik, hány másik emberrel szexeltél már, hanem hogy mennyire vagy hajlandó fejlődni. Ugyanazzal a partnerrel is lehet fejlődni, de aki nem akar, az száz partner után is csapnivaló marad.

máj. 27. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!