Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sok partnernek számít ennyi idősen?
Figyelt kérdés
23 éves korra 5-6 partner.
Ebből 3 komolyabb dolog, meg 2 olyan, amit én úgy terveztem, tovább alakul majd kapcsolattá, de nem így történt.
Ja és nő vagyok.
2018. aug. 1. 12:12
2/16 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy sok. Ezt csak az irigyek meg a szentfazekak találják ki.
3/16 anonim válasza:
Azért ilyen kis számnál azért az embernek tudnia kéne, hogy most 5, vagy 6. Szerintem se nem sok, se nem kevés. Ez szerintem normális. De lényegtelen, hogy nő vagy. Férfinál is ugyan ezt mondanám.
6/16 A kérdező kommentje:
3: Azért írtam 5-6-nak, mert jelenleg ismerkedek valakivel, de még nagyon az elején tart a dolog, viszont elképzelhető, hogy összejövünk majd.
2018. aug. 1. 12:21
7/16 anonim válasza:
Nem sok, de próbálj ügyesebben válogatni, mert ha már 5-6 férfival nem működött, akkor úgy tűnik, nem megfelelően szűrsz az elején.
8/16 A kérdező kommentje:
7: Egyébként egyáltalán nem randizom sokat, évente 2-3 ember maximum. Nagyon kevesen fognak meg, és még velük sem igazán illettem össze.
2018. aug. 1. 12:37
9/16 anonim válasza:
Akkor azon kellene gondolkodni, mennyire reálisak az elvárásaid a másik nem felé.
10/16 anonim válasza:
Mármint kinek lenne sok?
Az embernek egy élete van. Ezt kell kihasználni
Elég sok olyan ember van még ezen az oldalon is, akik ájtatoskodnak, hogy mekkora egy rib...c, aki kettőnél több pasival feküdt le életében.
Holott simán csak irigyek arra, aki meg meri élni a vágyait.
Ne törődj semmivel. Érezd jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!