Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít a méret?
Figyelt kérdés
Eddig elég sok különböző véleménnyel találkoztam remélem most egyértelműen megtudom2018. júl. 25. 20:03
1/8 anonim válasza:
Amig normál/átlag, vagy csak picit nagy/ picit kicsi addig engem nem, de azert ne 5cm es ne 25cm legyen..
3/8 anonim válasza:
Azért találkoztál sok különböző véleménnyel,mert minden lánynak más az igénye,te IQ-fighter..:)
4/8 anonim válasza:
Nem , csak azért ne legyen 5 cm :')
6/8 anonim válasza:
Minden nap felteszi valaki ezt a baromi hülye kérdést.
Unalmas nagyon.
Csak van amikor a 16 cm az jó-e a csajoknak, vagy a 25 cm azzal jobb-e a szex.
Próbáld ki , majd megtudod.!!!
7/8 anonim válasza:
Amíg nem extrém kicsi/nagy addig egyáltalán nem, csak tudja használni az illető.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a jó szexhez hozzátartozik egy bizonyos méret, mindenkinek más , nekem a 16-22cm ig ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!