Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez sok partnernek számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sok partnernek számít ennyi idősen?

Figyelt kérdés

23 éves korra 5-6 partner.

Ebből 3 komolyabb dolog, meg 2 olyan, amit én úgy terveztem, tovább alakul majd kapcsolattá, de nem így történt.

Ja és nő vagyok.

2018. aug. 1. 12:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9: Nincsen semmilyen extrém elvárásom, szimplán csak kevés emberrel érzem az összhangot. Ezt pedig úgy értem, hogy akit külsőre + belsőre is vonzónak találok. Külön-külön elő szokott fordulni, de az olyannak meg semmi értelme.

Az meg, hogy nekem tetszik valaki, még nem jelenti azt, hogy össze is passzolunk mindenben, vagy a másiknak is ugyanolyan érzései vannak, és ez nem feltétlenül derül ki az elején.

2018. aug. 1. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Akinek sok partnere van/volt annak feleslegesen mondod, hogy ne foglalkozzon másokkal. Már eleve nem tette. Az a különbség tudod, hogy egy embernek csak testi vágyai vannak és ha esetleg netalán lelke is van az embernek. Mindenki azt tesz amit akar. De ha esetleg valakinek lelke is van, akkor azon ne lepődj meg, ha nem igazán fog tetszeni és nem isigazán fogja érteni, hogy te mit csinálsz.

Nem rég hallottam egy bölcs ember gondolatait és elég találónak tartom. Az ember akkor ember, ha erkölcsös. Viszont az erkölcsösség a természet ellen való. Ezáltal az ember a természet ellen való. Az ember egyféle képen válhat erkölcsössé, vagyis EMBERRÉ úgy, hogy ne legyen a természet ellen való. Mégpedig úgy, hogy aszkéta.

Igaznak találom mindenképpen. Szóval az emberek ez a 3 út közül választhatnak. Illetve szerintem ez nem választás kérdése. De mindenki azon az úton jár ezek közül amilyen az ő személyisége és itt a vége a történetnek

2018. aug. 1. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az átlagosnál minimálisan több.
2018. aug. 1. 13:00
 14/16 A kérdező kommentje:
12: Le is írtam, hogy külső + BELSŐ. Ha valakit nem tudnék szeretni, azzal már az elején is kár foglalkozni.
2018. aug. 1. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
10-esnek írtam, nem neked kérdező
2018. aug. 1. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Nemrégiben volt egy kérdés, ahol a 18éves leányzó leírta, hogy eddig "CSAK" 15 pasi durrantott alá... :D

Le vagy maradva :)

2018. aug. 1. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!