Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek soknak számít, ha 20 éves koromra 63 nővel voltam eddig szexuálisan együtt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 08:48
1/29 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez sok. Engem ez nagyon taszít.
18/L
2/29 anonim válasza:
20 évesen egy 63 éves nővel, ja elég sok a korkülönbség :D Na viccet félretéve Én is nagy kujon voltam, de 20 évesen még nem volt ennyi csajjal dolgom, de most már bőven túlnőttem, de 40 vagyok szóval volt rá időm :D
3/29 anonim válasza:
De várj az nem számít ám bele, ha rágondoltál és a képeire verted ki!
5/29 anonim válasza:
Neeeem dehogy! Ez a világ legtermészetesebb dolga!
De amúgy komolyan, az hogy? Szisztematikusan fekszel le az összes körülötted elő nővel?
És honnan tudos ilyen pontosan? Van vendégkönyved amibe mindegyik írhat pár sort?
7/29 Esr válasza:
A bőr- és nemibeteggondozóban már előre köszönnek, igaz?
9/29 anonim válasza:
Dehogy jó neki!
Kell pár év hogy kiégjen, meg már ne kapkodjanak utána a csajok, aztán utána ott lesz, hogy nem kell senkinek, mert normális monogám kapcsolatra képtelen...
10/29 anonim válasza:
A mi Ladánkba apukám a barátaival 6 Porsche motort szerelt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!