Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek soknak számít, ha 20 éves koromra 63 nővel voltam eddig szexuálisan együtt?
Nem számít soknak.
Aki elhiszi, az buta.
Reálisnak reális, csak mindenképpen probléma van a kérdéssel.
Az egyik eset, hogy valótlan az állítás. Szerintem ezt nem kell magyarázni, hogy mi a baj vele.
A másik eset, hogy igaz, de miért tesz erről fel valaki kérdést. Azért mert komoly problémái vannak és a világnak akarsz bizonyítani és a betegesen vágynál a külvilágtól jövő visszaigazolásra és visszajelzésre. Hozzá még ez a 63... Ennyi után ki tartja ilyen pontosan számon? Egyik sem egészséges.
Nekem is volt osztálytársam, aki 20 éves korára olyan 20 lánnyal volt együtt. Azt hozzátenném, hogy lefeküdt, mert a kérdező kérdésében a csak orális szex is benne van, nem csak az aktus maga. Az is sok volt és nem mindig ment éppen a minőségre. Ő is imádta ezt felhozni és kiakadt, ha bármilyen megjegyzést tettek ezzel kapcsolatban. Később olyan eltorzult beteges személyiség lett belőle, hogy még. Legjobb barátom volt, de megszakítottam vele a kapcsolatot, mert már nem lehetett tolerálni azt, hogy egyetlen módon lehetett vele kommunikálni: Te vagy a legjobb, te vagy király, te vagy a legszebb stb. Bármi mást mondott bárki, akkor már pitsás, őrjöngős hisztit vágott le. Ritka egy elb@$zott ember lett. Ezek mögött általában kisebbségi komplexus áll.
De ha te csak amúgy ennyivel lettél volna és nem kattognál ezen még itt internetes közönség előtt, akkor csak szimplán egy kanos kutya értelmi szinten lévő valaki lennél. Az teljesen megbocsájtható. Mert ismerek ilyet is. Neki nincsenek ilyen lelki problémái. Ő csak egy egyszerűbb ember, pláne ha iszik. De ő meg se tudná mondani, hány lánnyal volt együtt, illetve még csak olyanon se nagyon gondolkozik szerintem, hogy "vajon én sok lánnyal voltam együtt?"
Á, nem, csak a 100 sok!
Remélem, mindegyikkel védekeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!