Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek soknak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek soknak számít, ha 20 éves koromra 63 nővel voltam eddig szexuálisan együtt?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 08:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ez az egész főleg akkor indult be mikor vettem autót. Szóval nem, nem kamu. Kíváncsi voltam szimplán mások véleményére, és nincs vendég könyvem. Úgy vagyok vele, ha egy lányban esetleg többet látok, akkor maradok mellette. Viszont koppantam anno már nagyon csúnyán, és most így jobban érzem magam. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. júl. 30. 09:38
 12/29 A kérdező kommentje:
Nyilván nem számolom bele azt is akire kivertem, máskülönben már egy hadsereg lenne.
2018. júl. 30. 09:40
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít soknak.

Aki elhiszi, az buta.

2018. júl. 30. 09:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Van egy haverom aki elmúlt 30 és több mint 100 nővel kavart....
2018. júl. 30. 10:00
 15/29 A kérdező kommentje:
Az olyan válaszok persze hidegen hagynak, hogy kamu, és hasonlók. Totál reális a felállás.
2018. júl. 30. 10:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Reálisnak reális, csak mindenképpen probléma van a kérdéssel.

Az egyik eset, hogy valótlan az állítás. Szerintem ezt nem kell magyarázni, hogy mi a baj vele.

A másik eset, hogy igaz, de miért tesz erről fel valaki kérdést. Azért mert komoly problémái vannak és a világnak akarsz bizonyítani és a betegesen vágynál a külvilágtól jövő visszaigazolásra és visszajelzésre. Hozzá még ez a 63... Ennyi után ki tartja ilyen pontosan számon? Egyik sem egészséges.

Nekem is volt osztálytársam, aki 20 éves korára olyan 20 lánnyal volt együtt. Azt hozzátenném, hogy lefeküdt, mert a kérdező kérdésében a csak orális szex is benne van, nem csak az aktus maga. Az is sok volt és nem mindig ment éppen a minőségre. Ő is imádta ezt felhozni és kiakadt, ha bármilyen megjegyzést tettek ezzel kapcsolatban. Később olyan eltorzult beteges személyiség lett belőle, hogy még. Legjobb barátom volt, de megszakítottam vele a kapcsolatot, mert már nem lehetett tolerálni azt, hogy egyetlen módon lehetett vele kommunikálni: Te vagy a legjobb, te vagy király, te vagy a legszebb stb. Bármi mást mondott bárki, akkor már pitsás, őrjöngős hisztit vágott le. Ritka egy elb@$zott ember lett. Ezek mögött általában kisebbségi komplexus áll.

De ha te csak amúgy ennyivel lettél volna és nem kattognál ezen még itt internetes közönség előtt, akkor csak szimplán egy kanos kutya értelmi szinten lévő valaki lennél. Az teljesen megbocsájtható. Mert ismerek ilyet is. Neki nincsenek ilyen lelki problémái. Ő csak egy egyszerűbb ember, pláne ha iszik. De ő meg se tudná mondani, hány lánnyal volt együtt, illetve még csak olyanon se nagyon gondolkozik szerintem, hogy "vajon én sok lánnyal voltam együtt?"

2018. júl. 30. 10:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt h tartod fejben haver, strigulákat húzgálsz a hálószoba falára? Én anno már kevesebbnél elvesztettem a fonalat. Ez életed fő műve vmi, a századiknál bulika is lesz?:D
2018. júl. 30. 11:31
 18/29 A kérdező kommentje:
Emlékszem az összes lányra, így össze is számoltam. Egyébként csak kíváncsi voltam mások véleményére. A váló életben ezt nem közlöm senkivel. :D
2018. júl. 30. 14:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy kettő könnyen kaphatónak (mert gondolom volt köztük szép számmal:D) megadhatnád az elérhetőségét, ha Pest megyében tevékenykedsz..:D
2018. júl. 30. 14:44
 20/29 anonim ***** válasza:

Á, nem, csak a 100 sok!

Remélem, mindegyikkel védekeztél.

2018. júl. 30. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!