Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek soknak számít, ha 20 éves koromra 63 nővel voltam eddig szexuálisan együtt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 08:48
21/29 anonim válasza:
nem nagy kunszt ha az ember belegondol. Én is hajtottam már el elég sok lányt, mert nem tetszettek nekem. Ha arra mentem volna, hogy bárkire rámászok, bárhogy is néz ki, bármilyen természet, akkor simán összehoztam volna én is 50+ számot...
csak ha az embernek vannak igényei, akkor nem dug meg bárkit aki mozog
22/29 A kérdező kommentje:
Gumi nélkül csináltam. A héten megyek vizsgálatra.
2018. júl. 30. 20:44
23/29 Williamspear válasza:
Gratulálunk! Ön is kapott egy ingyen helyet Isten állatkertjében!
24/29 anonim válasza:
Egy életre is elég lenne, sőt, sok is. A
25/29 anonim válasza:
Az ember nem szám szerint fekszik le a nőkkel, hanem leginkább akkor, ha szereti is őket, nem beszélve a szerelemről. Ki fogsz égni.
26/29 anonim válasza:
Gumi nélkül?? Az egy dolog h te szrsz magadra és igénytelen vagy, de azért egy elfogadható szint felett a lányok megkövetelik az óvszert. Inkább jobb bele sem gondolni milyen nők voltak ezek ejj:/
27/29 anonim válasza:
Kiégés és nemi betegség garantált! Barátnőm volt ilyen. Le is csúszott rendesen. Semmiről nem lehetett már vele beszélgetni, csak, hogy kivel csalja a férjét. Meg is lett az eredménye...
28/29 A kérdező kommentje:
Lehet már kiégtem, és össze szedtem valamit, mert egy lánytól kaptam sms-t fertőzés ügyileg.
2018. aug. 1. 12:19
29/29 anonim válasza:
Húszesztendős legény vackán
Álmodik a nyomor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!