Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek élvezhető a szex ha a férfi partnernek nem olyan vastag a nemi szerve? Számít ez ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 07:27
1/10 anonim válasza:
Vastagság jobban számít mint a hossz
2/10 A kérdező kommentje:
Az a jobb ha minél vastagabb ?
2021. szept. 9. 07:33
3/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy még az átlag vastagság (4 cm) is kevés egy rendesen felizgult nőnek.
4/10 A kérdező kommentje:
Mekkora kerület az ami már jó?
2021. szept. 9. 07:58
5/10 anonim válasza:
Igen, sokat számít a vastagság, nekem a vékony élvezhetetlen. 4,5-5centitől jó. Persze, hogy érzem, ha nem tölt ki, nem olyan intenzív.
6/10 anonim válasza:
A vastagság a fontosabb, szóval ha túl vékony akkor nem élvezetes
7/10 anonim válasza:
4,4 cm vastag nekem és a tapasztalt barátnőknek is bőven elég volt ez. Ne mindenki Katájának higgy, akiben harangozni lehet, mert csak 5 cm jó neki.
8/10 anonim válasza:
Sajnos hiába a válasz, úgysem értitek.
A vastagság sokkal lényegesebb, mint a hossz.
Feldughatsz egy nőnek egy kolbász csemegét, ami 25 centi hosszú, de csak másfél centi vastag. Kicsit sem fogja élvezni. De ha már hozol egy kis 15 centis krinolint, azzal mosolyt csalsz az arcára.
9/10 anonim válasza:
8as
Ez nem vigasztal senkit. Mert mindig az a duma megy, hogy nem a méret a lényeg.. Nem a fhaszt, itt is bebizonyosodott a válaszokban. Jo vastag pénisz szerintem ritkább, mint a megfelelő hosszúságú.
10/10 anonim válasza:
Szia. Bár én fiú vagyok, de a vastagság fontosabb mint a hossz. Hiába hosszú, ha vékony. Nem fogja a hüvely "falát" úgy ingerelni, hogy élvezze a nő. Viszont, ha nem annyira vékony a szerszámod, trükközni tudsz, hogy jobban érezze a nő. Ha zárva vannak a lábai, picit jobbon fogja érezni. Pl oldalt fekszik, zárt lábakkal. Hason fekszik zárt láballak. Állva hátúlról, de nem áll terpeszben a nő. Háton fekszik, felemeled a lábait, összefogod hogy zárva legyen a ket combja..stb. Így többet fog belőle érezni, jobban fogja a hüvely falát ingerelni!:) 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!