Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok vagy kevés partnernek számít?
23 éves lány vagyok, idén 24. Eddig 5 különböző emberrel feküdtem le, akikkel vagy együtt voltam, vagy hosszabb távon ismerkedtem.
Az 5 emberen kívül 4 emberrel pettingeltem, velük nem volt szex.
Ez kevés tapasztalatnak számít? Találkoztam valakivel aki kb leoltott hogy nem sok tapasztalatom van pedig másoknak ilyenkor már 10+ partnere is van
Szóval mit gondoltok? Nem a mennyiségre akarok menni, de lehet tényleg lehettem volna bevállalósabb
"8 vagyok.
Látod erről beszéltem! Annak a négy partnernek a szava legyen releváns!
Ez relatív. Engem különösebben nem érdekel, ameddig nem extrém a szám.
Hetero férfi
4 ev alatt 9-10 pasi...5 havonta 1... hat mit mondjak, nem vagyok se tul konzervativ de nem is verem ki a plafont a liberalizmussal, ha ezt igy atlagolod akkor sok.
Miert?
Ha ezt egy pasinak mondod aki esetleg komolyabb kapcsolatot szeretne, az bukta ugyanis o is tud szamolni, es nem valoszinu, hogy 5 honapra kotelezodne el, tehat nem fog osszejonni veled barmennyire is dobnad a jokislanyt.
5 honap az egy nagyon szar atlag...azt mutatja a vilag fele, hogy nem vagy hajlando elkotelezodni, nem tervezel hosszu tavra, aki csaladot akar az se fog veled osszejonni.
A ferfiak nagy resze, sajnos, ha tetszik ha nem a "hasznalt auto" analogiat koveti...ami arrol szol, hogy inkabb egy 15 eves auto 100k kilometerrel (idosebb kevesebb partnerrel) mind egy 3 eves 600k kilometerrel amibol 300-at visszatekertek (fiatalabb nagyon sok partnerrel)..
Persze az is igaz, hogy az elso 2 cm utan vadonat uj de hat na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!