Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok vagy kevés partnernek számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok vagy kevés partnernek számít?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, idén 24. Eddig 5 különböző emberrel feküdtem le, akikkel vagy együtt voltam, vagy hosszabb távon ismerkedtem.

Az 5 emberen kívül 4 emberrel pettingeltem, velük nem volt szex.

Ez kevés tapasztalatnak számít? Találkoztam valakivel aki kb leoltott hogy nem sok tapasztalatom van pedig másoknak ilyenkor már 10+ partnere is van

Szóval mit gondoltok? Nem a mennyiségre akarok menni, de lehet tényleg lehettem volna bevállalósabb

máj. 21. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"8 vagyok.

Látod erről beszéltem! Annak a négy partnernek a szava legyen releváns!

máj. 21. 23:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez relatív. Engem különösebben nem érdekel, ameddig nem extrém a szám.

Hetero férfi

máj. 21. 23:52
 13/26 anonim ***** válasza:
Majd akkor aggódj ha egy nap alatt jön össze ennyi. :D
máj. 22. 00:38
 14/26 Leveltetu ***** válasza:
35%

4 ev alatt 9-10 pasi...5 havonta 1... hat mit mondjak, nem vagyok se tul konzervativ de nem is verem ki a plafont a liberalizmussal, ha ezt igy atlagolod akkor sok.

Miert?

Ha ezt egy pasinak mondod aki esetleg komolyabb kapcsolatot szeretne, az bukta ugyanis o is tud szamolni, es nem valoszinu, hogy 5 honapra kotelezodne el, tehat nem fog osszejonni veled barmennyire is dobnad a jokislanyt.

5 honap az egy nagyon szar atlag...azt mutatja a vilag fele, hogy nem vagy hajlando elkotelezodni, nem tervezel hosszu tavra, aki csaladot akar az se fog veled osszejonni.

A ferfiak nagy resze, sajnos, ha tetszik ha nem a "hasznalt auto" analogiat koveti...ami arrol szol, hogy inkabb egy 15 eves auto 100k kilometerrel (idosebb kevesebb partnerrel) mind egy 3 eves 600k kilometerrel amibol 300-at visszatekertek (fiatalabb nagyon sok partnerrel)..

Persze az is igaz, hogy az elso 2 cm utan vadonat uj de hat na...

máj. 22. 06:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
máj. 22. 06:43
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Még elmegy.
máj. 22. 06:47
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon szeretsz pettingelni. 😅 Amúgy annyira nem sok. Meg nem muszáj mindet bevallani. Jobb a békesség.
máj. 22. 07:22
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
Régebben hetente több csajt dugtam meg mint amennyit te eddig
máj. 22. 07:34
 19/26 A kérdező kommentje:
#14 milyen hulyesegeket beszelsz, el de olvastad a kerdest😅
máj. 22. 08:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan sok.
máj. 22. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!