Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbeszélitek a haverokkal a konkrét szexuális életeteket?
Nem szoktuk megdumalni reszleteiben, max annyit, hogy kivel volt szex. Nem lenne illendo.
A csajok viszont tudom, hogy kidumaljak a dolgot. Olyan dolgokat is pl, hogy ki meddig birja, hogy szokta csinalni, mekkora a farka. Ez konkretan megtortent, hogy az akkori csajom elmeselte, hogy a haverom csaja ezeket meselte a haveromrol.
"Tengeri csillag, ez jo. :-))))"
Hát ja, sajnos nagyon gyakori. És nemegyszer jártam már meg, életvidám, nagyon aktív, mindig mosolygós és szexi csaj.. Aztán az ágyban semmi, csak feküdt.
Igen, tudom mire gondolsz csak vicces volt. En az ilyenekre azt mondom deszka :-)).
A rosszabbik valtozata ha meg jo tag is, kb. nem erzel semmit.
Persze, mert ezek annyira el vannak ájulva maguktól és hozzászoktak, hogy körbeugrálják őket, és azt hiszik, hogy már semmit se kell tenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!