Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a patthelyzetben mit lehet tenni?
Ha tényleg így történt akkor a barátod egy arrogáns barom, súllyos önbizalomhiánnyal. Egy normális kapcsolatban evidens, hogy a két ember mindent megtesz egymás öröméért. És magátólértetődő, hogy részletesen megbeszélik, átgondolják kinek mi hogyan, kellemes, vagy kellemetlen. És persze szósincs ilyen egyoldalú tiszteletlen lekezelő hangnemről, viselkedésről.
Szerintem szakítani kéne, nem azért mintha a barátodnál nem történhetne jellemfejlődés, érés de gondolom nem akarsz erre éveket várni, kb 30 éves koráig.
" én csak egy nyamvadt szűz csaj vagyok, nem tudok én semmit, még a számat sem befogni. "
Egy érettebb nő az ilyen beszólás esetén mutatna egy ajtót és minden létező felületen letiltaná őt. Szerintem kezdj el te is érni és tedd ezt, ennek semmi jövője, neki végképp a párkapcsolatok terén, ha így folytatja, de ez már nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!