Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a patthelyzetben mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a patthelyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, a párom tapasztaltabb. Tegnap pettingeltünk, én ki tudtam orálisan elégíteni, mert elmondta hogyan élvezi, azt csináltam ami láttam, hogy tetszik neki, és el tudott menni. De velem voltak gondok, mármint szerinte. Én nehezebben tudok elélvezni, mármint kell egy 10 perc konkrét izgatás minimum nekem is hozzá. Azt mondta, hogy nincs olyan nő akinek sok idő kell, csak béna pasi. Inkább ráhagytam, nem szóltam bele. Viszont ahogy simogatott, próbáltam mondani hogy esik jól, de mondta, hogy ne mondjam, csak engedjem el magam és majd ő megoldja, igazából volt ami jó volt, volt ami kifejezetten kellemetlen, de orgazmusnak közelébe sem kerültem, és mikor szólni akartam valamit mindig leállított. Aztán mondta, hogy nem engedtem el magam eléggé, és hogy így nehéz lesz, de én pedig mondtam, hogy szerintem azért, mert nálam nem biztos, hogy az a megoldás, mint más nőknél. És ekkor már bosszus lett, és mondta, hogy én csak egy nyamvadt szűz csaj vagyok, nem tudok én semmit, még a számat sem befogni. Ami őszintén elég rosszul esett. De közölte, hogy neki meg az esett rosszul, hogy nem hittem el, hogy ki tud elégíteni egy nőt, és direkt befeszültem, pedig ez nem igaz… Szerintetek itt lehet megoldás, vagy inkább szakítsak? Szűzként tényleg nagyképűen viselkedtem?😅 Nagyon köszi 19L

jún. 17. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg így történt akkor a barátod egy arrogáns barom, súllyos önbizalomhiánnyal. Egy normális kapcsolatban evidens, hogy a két ember mindent megtesz egymás öröméért. És magátólértetődő, hogy részletesen megbeszélik, átgondolják kinek mi hogyan, kellemes, vagy kellemetlen. És persze szósincs ilyen egyoldalú tiszteletlen lekezelő hangnemről, viselkedésről.

Szerintem szakítani kéne, nem azért mintha a barátodnál nem történhetne jellemfejlődés, érés de gondolom nem akarsz erre éveket várni, kb 30 éves koráig.

jún. 17. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

" én csak egy nyamvadt szűz csaj vagyok, nem tudok én semmit, még a számat sem befogni. "

Egy érettebb nő az ilyen beszólás esetén mutatna egy ajtót és minden létező felületen letiltaná őt. Szerintem kezdj el te is érni és tedd ezt, ennek semmi jövője, neki végképp a párkapcsolatok terén, ha így folytatja, de ez már nem a te dolgod.

jún. 17. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket ne csináljatok az tuti....
jún. 17. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az se 100%, hogy pikkpakk lesz orgazmusod, azt még egy tapasztalt férfi sem tudja garantálni. És igen, nagyon jól csinálod, a kölcsönös örömszerzés alapja akommunikációban rejlik, ne hagyd magad, ne hagyd, hogy belédfojtsa a szót! A gondolataidat és az érzéseidet ki kell fejezni, ha ebben nem partner a továbbiakban, akkor sürgősen lapátra kell tenni, de vedd figyelembe, hogy ő is tapasztalatlan, talán még fejlődőképes a kommunikációban is.
jún. 17. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Én szakítanék, ez a fiú egy pöcs már ne haragudj. Keress egy normális FÉRFI-t.
jún. 17. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő szexnél se figyelne rád 37 F
jún. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!