Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen patthelyzetben mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A feleségem szokott panaszkodni, hogy hanyagolom őt érzelmileg, nem kezdeményezek szexet sem. Közben gyakran van az, hogy a gyereket közénk helyezi mind átvitt értelemben, mind szó szerint. Ilyenkor visszafogom magam, mert mást nem tudok tenni. Van-e kilépés ebből patthelyzetből? Sokszor ez a rövid konfliktusaink forrása.máj. 3. 12:11
1/45 anonim válasza:
Üljetek le beszélgetni és hallgassátok egymást végig ki hogyan gondolja veszekedés, vita nélkül és változtassatok mindketten. Ha nem megy, nem lehetséges akkor váljanak el útjaitok.
2/45 A kérdező kommentje:
Elválni? Szeretjük egymást. Sokszor mondja nekem, hogy szeret és igényel ilyen értelemeben engem. Meg én is őt. Ha túl sokáig ez a helyzet szokott lenni, akkor sírni is szokott emiatt és azt is szokta mondani, hogy hiányzok neki. Közben ő is nekem.
máj. 3. 12:23
3/45 anonim válasza:
Kérdező, ez a gyakori. Itt rendszerint mindenre válást javasolnak..😄
4/45 anonim válasza:
Fogod a gyereket, beviszed a helyére, és megmondod a zasszonynak, hogy nem egészséges amit csinál.
5/45 anonim válasza:
"visszafogom magam, mert mást nem tudok tenni"
Finoman és kedvesen mondd el neki, hogy mi zavar, és mit szeretnél.
A gyerek közös öröm, és nem akadály a férfi és nő szülei felnőtt boldogsága útjában!
6/45 anonim válasza:
Mondtad már a feleségednek, hogy ellentmondás van a szavai és viselkedése között?
Ha szexet akar, ne vigye a ti ágyatokba a gyereket. Ha odahozza, akkor valójában nem akar tőled szexet - csak nem akarja magának sem bevallani.
7/45 A kérdező kommentje:
Ha nem akarná, akkor miért kezdeményez? Miért teszi szóvá, ha én nem teszem?
máj. 3. 12:49
8/45 anonim válasza:
A leggyakoribb válóok. Itt annyi csalódott anyuka van, hogyha leírom, hogy beszélni kell a feleségeddel, hogy te vagy az első és a gyerek utána jön, akkor lepontoznak, így ilyet semmiképp nem írok le.
10/45 A kérdező kommentje:
A gyerek az első, ezt el kell ismerni és el is ismerem. Két gyerekünk van egy 6 meg egy 1 éves. Nagyszerű egyéniségek. Kettővel több ok, hogy ne váljunk, mert én is nevelni akarom őket. A feleségem is a mindenem. Nagyon imádom őt is. Ugyanúgy szerelmes vagyok belé, mint gyerekvállalás előtt. Részemről ez nem változott meg. Meg mindig nyitott vagyok a közeledésére és nagy örömmel tölt el.
máj. 3. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!