Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldanátok meg ezt a patthelyzetet, ha közben bezavart más?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy új körbe, ahol van több lány, aki szimpi, és úgy tűnik én is többüknek tetszem. Közöttük van egy, amelyik számomra kivételesen megtetszett, azt nem tudom hogy ő ezt mennyire sejti, de az számomra világos, hogy én bejövök neki.

De lezárások voltak a járvány miatt, alig találkozunk. Közben lett párja. Most az az ismeretségi kör újra elkezdett találkozni, és ez a lány továbbra is érdeklődést mutat felém, pedig van valakije. Úgy tűnik, hogy még akar velem valamit, sőt, az a megérzésem, hogy ha én ott lettem volna, akkor inkább engem választott volna, mint azt, akivel összejött.

Én eközben elkezdtem kölcsönös szimpátiát ápolni egy barátnőjével abban az ismeretségi körben, és ez láthatóan nem igazán tetszik neki. Nem ő lett volna az első választás akit elhívnék, de mivel ő foglalt lett, így vele próbálnám meg, végül is egyiket sem ismerem még olyan nagyon, lehet, hogy így járok jobban, a másik lánnyal.

De ez neki úgy tűnik nem tetszik, nekem az a megérzésem hogy neki én lettem volna az első választás és nekem pedig ő, és ő szeretne még ezzel kezdeni valamit, de én nem fogok egy foglalt lányra ráhajtani, nem tudom mire vélni ezt az érdeklődést amit továbbra is mutat, ő pedig nem fogja megmondani mit akar, mert nő, és nekem kéne kezdeményezni, amit nem fogok. Ezért inkább a másikkal mennék el randizni, aki szingli és szintén tetszik, megismerjük egymást jobban, aztán majd meglátjuk.

Nektek mi a megoldás erre a patthelyzetre?

2021. júl. 4. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi a megoldás? Kommunikáció!

-Erzsi, már korábban is tetszettél nekem. Én érdekellek téged, vagy sem?

Ha nem, akkor nem. És ennyi.

Ha igen a válasz:

-De van barátod. Szakítani fogsz vele?

Ha nem, akkor nem. És ennyi.

Ha igen, akkor meg szakít és ismerkedtek. Ez olyan bonyolult?

2021. júl. 4. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a megoldásom, hogy az első lányt látványosan hanyagolnám. Nem akarnék semmit olyantól, aki a párja mellett kikacsintgat. Az se szimpatikus, hogy talonban tart.

Biztos, hogy a másik lánnyal jobban jársz.

2021. júl. 4. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azért megfontolnám a helyedben, hogy elég jellemes ember-e az első versenyző, ha van párja, de téged akar titkon. Nem biztos, hogy jól járnál vele. Ez eleve arra enged következtetni, hogy nem túl egyenes, sunyiságra, becsapásra hajlamos.

Az írásodból kiderül, hogy még fiatal vagy, ezért azt mondom neked, hogy fogod még az ilyesmit tapasztalni, és idővel máshogy fogod látni az illető lányt.

Mérlegeld, hogy a vonzalom ellenére méltó, megbízható társ-e...

2021. júl. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!