Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebben a patthelyzetben?
Egyszerűen nem tudok összejönni senkivel, mert két különböző emberben van meg az, amit keresek. Az egyik az exem, akibe már első pillantásra totál belezúgtam, és aztán nagyon szerelmes lettem belé, hihetetlen volt a kémia, viszont sajnos személyiségre nem nagyon passzoltunk bizonyos dolgokban, ezért szakítás lett belőle. De beszélünk még néha, pár hónap kihagyásokkal, mert valahogy nem tudunk igazán elszakadni egymástól. Annyira hiányolom azt az egészet, amit ő iránta éreztem. :(
Belső terén is találtam egy embert, akivel minden szempontból passzolunk. Ő a legjobb barátom, inkább már testvéries köztünk a viszony, mert folyton beszélünk és csomót találkozunk, együtt is fogunk most lakni. Mellette annyira önmagam tudok lenni, és olyan jól érzem vele magamat, mint senki mással. Csakhogy nem tetszik. És most biztos írnák páran, hogy feküdjünk le egymással, de ez nem így megy. Én ha nem vonzódom valakihez, akkor nem vonzódom, és kész. Én sem tetszem neki egyébként sem.
És egyszerűen nem találok olyan srácot, akiben mind a két oldal ennyire passzolna, mint velük... Szóval már lassan 2 éve szingli vagyok, és igazából nem érzem rosszul magamat miatta, csak néha hiányzik azért a dolog. :S
Létezik erre valami megoldás?
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!