Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mit kell tenni pártalálásához? Mennyi energiát kell belefektetnie?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Te nő vagy?
2016. ápr. 9. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Változó mert vannak olyan csajok akik nagyon válogatósak vagy nagyon nehezen létesítenek kapcsolatot vagy bíznak meg bárkiben. Ezek bármelyike eléggé nehézzé teszi a dolgokat bármennyi is az udvarló de normális esetben nem sokat kell tenniük érte pláne ha átlagosak vagy annál szebbek.
2016. ápr. 9. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Emberek közé kell járnia pár napig.
2016. ápr. 9. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy egy bányarém, akkor emberek közé kell kilépned otthonról és csak nézned és érdeklődnöd és válaszolni másoknak.
2016. ápr. 9. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Létezni & válogatni, ennyi a nő dolga. Minden más a férfiakra hárul.
2016. ápr. 9. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csúnya vagy dagadt, akkor elég nőies öltözékben kimennie az utcára és nem elküldeni a jelentkezőket azonnal.
2016. ápr. 9. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Szokeknek piros korommel 600 kJ, termeszetes barnaknak 750 kJ
2016. ápr. 9. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is nem kell görcsösen keresgélni, de meg kell ragadni minden alkalmat, sokat kell mosolyogni, nyitott lenni az új dolgokra. Én speciel görkorizom, heti ötször, szép alakot is csinál, közben sok emberrel találkozom, és a perverz emberek is sajnos 'megcsodálhatnak' :D

Szóval én most sportolok egy szebb alakért, mert a futás nekem egy kicsit uncsi volt :)

L

2016. ápr. 9. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
65%
regisztrálni egy társkeresőre és gyomlálni a gazt. Egyik se nagyon megterhelő.
2016. ápr. 9. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!