Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen patthelyzetben mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen patthelyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A feleségem szokott panaszkodni, hogy hanyagolom őt érzelmileg, nem kezdeményezek szexet sem. Közben gyakran van az, hogy a gyereket közénk helyezi mind átvitt értelemben, mind szó szerint. Ilyenkor visszafogom magam, mert mást nem tudok tenni. Van-e kilépés ebből patthelyzetből? Sokszor ez a rövid konfliktusaink forrása.
máj. 3. 12:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kicsit át kell szervezni az estéket. 8-kor a gyerekek a saját ágyukba.
máj. 3. 13:10
 12/45 A kérdező kommentje:
A nagyobbik 8-ra már az ágyban szokott lenni. A kisebbik meg 10-re, hogy végig tudja aludni az éjszakát. Viszont addigra annyira álmos éa fáradt vagyok, hogy inkább alszom, mert 4- kor kelek munkába. Délután szokott hozzá lenni kedvem. Általában akkor vagy 8 és 10 között oldjuk meg. Néha 10 és 11 között amikor érzek kapacitást.
máj. 3. 13:18
 13/45 A kérdező kommentje:
Legtöbb esetben ő szokott kezdeményezni, ezért tőle szoktam várni a kezdeményezést. De ha áthívja a nagyobbik gyereket, akkor nem szoktam. Inkább ráhagyom ezt.
máj. 3. 13:20
 14/45 anonim ***** válasza:
84%

"Legtöbb esetben ő szokott kezdeményezni"

Ez kinyirja ám a libidóját. Volt olyan csajom aki soha nem kezdeményezett, mindig a kifogásokkal jött. Aztán panaszkodott, hogy már 2 hete nem volt megdugva.

máj. 3. 13:25
 15/45 A kérdező kommentje:
Libidócsökkenésem volt. Illetve merevedési gondjaim is. De pár hónapja elküldött urológushoz és utána minden a régi kerékvágásban lett nálam.
máj. 3. 13:37
 16/45 anonim ***** válasza:
69%

Ha ilyen viselkedés mellett panaszkodik, akkor valami nagyon nem stimmel. Második válóok: azt hittem minden rendben van. Nem fogja örökké azt hajtogatni, hogy nem foglalkozol vele. Vedd ezt komolyan! A feleséged az első, a gyerekek aztán jönnek. Boldog feleség=boldog férj, boldog gyerekek.

A feleségeddel foglalkozz többet, mint a gyerekekkel. Ne érezze magát elhanyagolva.

máj. 3. 13:43
 17/45 A kérdező kommentje:
Így is tettem, de akkor meg panaszkodott, hogy a gyerekekkel kell többet foglalkoznom.
máj. 3. 13:48
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
Az fogja megölni a kapcsolatot, hogy állandóan ő kezdeményez és nem beszéled meg vele, hogy hamarább aludjanak a kicsik.
máj. 3. 13:50
 19/45 anonim ***** válasza:
83%
nem kell mindent ráhagyni. Te csak foglalkozz vele, a gyerekek majd ellesznek addig.
máj. 3. 13:51
 20/45 anonim ***** válasza:
19%
A gyerekeket rakd le a tévé elé és az asszonyt csináld meg párszor önszántadból.
máj. 3. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!