Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a patthelyzetben mit lehet tenni?
Ezt én is alkalmazni fogom, ha kielégült a csaj akkor én voltam a jani, de ha meg nem, akkor a csaj nem engedte el magát. :D
Másnak is ajánlom hogy használja az élet minden területén ezt a trükkös egovédő mechanizmust. Pl ha nem sikerült a vizsga akkor mondd hogy pikkelt rád a tanár, ha meg sikerült akkor te vagy az istenkirálycsászár! Higyjétek el, sokkal boldogabbak lesztek ilyen hozzáállással.
Oooh szegénykém, mekkora egy isten barmával hozott össze az élet. Ha annyira tapasztalt lenne, akkor nem vette volna zokon, hogy irányítod vagy segíteni akarsz neki🤦🏼♀️ Egy nő sincs aki egyformán élvezne, hasonló van, de mindezt más a kulcs… szerintem ülj le vele és mond el, hogy mit hogy szeretsz, hogy ne becsméreljen azért, mert neked nem elég 10 perc a semmire, amivel még fájdalmat is okoz. Ha így sem érti meg, akkor küld el a picsába… volt ilyen palim, magamban kerestem a hibát miatta. Érdekes ennyi évvel később már tudom, hogy mit hogyan szeretek, ismerem a testem. Nem veled van a baj és ne félj váltani. Később se lesz jobb ez a pökhendi pöcshuszár…
32/N
Az biztos, hogy k*rvanagy arca van a semmire kb.
Rajtad múlik meddig próbálkozol vele, ha akarsz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!