Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a patthelyzetben mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a patthelyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, a párom tapasztaltabb. Tegnap pettingeltünk, én ki tudtam orálisan elégíteni, mert elmondta hogyan élvezi, azt csináltam ami láttam, hogy tetszik neki, és el tudott menni. De velem voltak gondok, mármint szerinte. Én nehezebben tudok elélvezni, mármint kell egy 10 perc konkrét izgatás minimum nekem is hozzá. Azt mondta, hogy nincs olyan nő akinek sok idő kell, csak béna pasi. Inkább ráhagytam, nem szóltam bele. Viszont ahogy simogatott, próbáltam mondani hogy esik jól, de mondta, hogy ne mondjam, csak engedjem el magam és majd ő megoldja, igazából volt ami jó volt, volt ami kifejezetten kellemetlen, de orgazmusnak közelébe sem kerültem, és mikor szólni akartam valamit mindig leállított. Aztán mondta, hogy nem engedtem el magam eléggé, és hogy így nehéz lesz, de én pedig mondtam, hogy szerintem azért, mert nálam nem biztos, hogy az a megoldás, mint más nőknél. És ekkor már bosszus lett, és mondta, hogy én csak egy nyamvadt szűz csaj vagyok, nem tudok én semmit, még a számat sem befogni. Ami őszintén elég rosszul esett. De közölte, hogy neki meg az esett rosszul, hogy nem hittem el, hogy ki tud elégíteni egy nőt, és direkt befeszültem, pedig ez nem igaz… Szerintetek itt lehet megoldás, vagy inkább szakítsak? Szűzként tényleg nagyképűen viselkedtem?😅 Nagyon köszi 19L

jún. 17. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Gyerek még és fogalma sincs mit csinál, ott a halvány tapasztalatból amiket összeszedett akar alkotni. Először is nagyon rendben van, ha kommunikálsz vele, hogy mit szeretsz és mi esik jól. Tegye félre az egóját és figyeljen rád. A másik, hogy kinek mennyi idő kell megint ember függő, van aki két perc alatt megy el van, aki soha, mert nem ismeri a testét és nem tudja milyen stimulációra van szüksége az orgazmushoz.
jún. 17. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy tűnik te vagy rendben szex ügyileg, lehet nem ő lesz a te ideális szexpartnered.
jún. 17. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az zavar, hogy a párodnak nevezed. Nem lesz semmi a történetetekböl mert a srác csak nagyképüsködik, nem becsül meg téged, nem hallgat rád. Keress egy normálisabbat. Megérdemled.
jún. 17. 15:29
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Ezt én is alkalmazni fogom, ha kielégült a csaj akkor én voltam a jani, de ha meg nem, akkor a csaj nem engedte el magát. :D

Másnak is ajánlom hogy használja az élet minden területén ezt a trükkös egovédő mechanizmust. Pl ha nem sikerült a vizsga akkor mondd hogy pikkelt rád a tanár, ha meg sikerült akkor te vagy az istenkirálycsászár! Higyjétek el, sokkal boldogabbak lesztek ilyen hozzáállással.

jún. 17. 15:31
 5/16 Senior Séf ***** válasza:
94%
A barátodnak csak az arca, meg az egója nagy.
jún. 17. 15:40
 6/16 Nincstovább ***** válasza:
88%

Oooh szegénykém, mekkora egy isten barmával hozott össze az élet. Ha annyira tapasztalt lenne, akkor nem vette volna zokon, hogy irányítod vagy segíteni akarsz neki🤦🏼‍♀️ Egy nő sincs aki egyformán élvezne, hasonló van, de mindezt más a kulcs… szerintem ülj le vele és mond el, hogy mit hogy szeretsz, hogy ne becsméreljen azért, mert neked nem elég 10 perc a semmire, amivel még fájdalmat is okoz. Ha így sem érti meg, akkor küld el a picsába… volt ilyen palim, magamban kerestem a hibát miatta. Érdekes ennyi évvel később már tudom, hogy mit hogyan szeretek, ismerem a testem. Nem veled van a baj és ne félj váltani. Később se lesz jobb ez a pökhendi pöcshuszár…

32/N

jún. 17. 15:41
 7/16 A nagy Levin ***** válasza:
100%
A barátodban van egy kis nárcizmus, meg egy jó adag egoizmus, valószínűleg ő az a "nekem ne mondja meg senki, hogy mit hogy csináljak" Feltehetőleg ez később csak rosszabb lesz.
jún. 17. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy k*rvanagy arca van a semmire kb.

Rajtad múlik meddig próbálkozol vele, ha akarsz egyáltalán.

jún. 17. 16:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Na mit kezdene a feleségemmel? Két gyerek után van. Volt olyan hogy fél óra nyalás után élvezett el. Éretlen a pasid. Nem veled van a gond. Ha nem változtat cseréld le a fiúdat. 41f
jún. 17. 16:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy legközelebb ne szopd le addig, amíg nem elégített ki téged türelmesen, odafigyelve rád.
jún. 17. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!