Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem bírják tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem bírják tovább fél max egy óránál a szexet?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy a nők elélveznek és utána már elmegy tőle a kedvük vagy ha sokáíg csináljuk kidörzsölődik vagy megfájdul nekik. Egy olyan barátnőm volt az életemben aki órákig bírta. Nektek mi a tapasztalatotok? Vannak még ilyen nők?

2024. jún. 16. 10:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig bírják csak olyan partner kell aki izgalomban tartja őket. Na meg persze nem mindenki egyforma, biztos van aki nem bírja de nagyon sok igenis élvezi.
2024. jún. 16. 18:04
 22/25 anonim ***** válasza:
26%
Orákig szexelni az inkább valamilyen furcsa kényszerbetegség, teljesítménykényszer, de tuti, hogy valamilyen pszihologia tárgykörbe tartoző állapot. Az emberi szex alapvetően kb 2-3 perces szaporodásra lett kitalálva. Az emberi test jellemzően ennyire van hitelesítve, már a nők véletlenszerű, fél óra körüli orgazmusa sincs benne, mert nem kell a szaporodáshoz. Ehhez képest, képtelen nevetséges elvárás orákig szexelni.
2024. jún. 17. 04:46
 23/25 anonim ***** válasza:
22 arról hallottál már, hogy a szexualitás ma már nem csak a szaporodás miatt van hanem örömszerzés is két ember között? Sőt, fontos stresszoldó hatása van stb stb... Még sokminden. Te megmaradtál neandervölgyi szinten esetleg? Te mennyi mindent csinálsz, használsz ami nem feltétlen kell a túléléshez, szaporodáshoz..mondjuk a recskázás sem, ugye. Szóval mivel te 2 perces vagy ne oktass ki másokat, hogy ha egy órát szexelnek az hülyeség. Neked sem lenne az ha bírnád meg lenne kivel.
2024. jún. 17. 08:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem volt részem egy órás szexben, és miután én elélveztem a pasi még sokáig bírta, de nekem unalmas lett, vagy egyszerűen mar mashol jártam agyilag... Ilyenkor mindenkepp kell síkosító es max utána még dughat, bar akkor mar inkább olyan vgyk mint egy élő gumi baba akit dug
2024. jún. 18. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Én úgy figyeltem meg hogy csak azok szerint jó ha valaki "órákig bírja" akik rohadtul nem értenek a szexhez, nem jó szeretők, és ezért ezt is csak ilyen maratonként és percben mérhető teljesítményként tudják nézni. Ugyanez az agyatlan "méretmánia".
2024. jún. 22. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!