Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírják a férfiak 2 - 3 percnél tovább?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,de amikor elkezdem az aktust 4 - 5 lökés után ilyen baromi erős bizsergés lesz és egy baromi rossz érzés nem kiengedni magamból az anyagot, egyszerűen nem bírom sokáig, két három perc után biztos hogy elmegyek. Miért van ez, normális dolog?2022. jún. 12. 16:47
2/12 A kérdező kommentje:
1. Pedig próbálom nagyon...
2022. jún. 12. 16:55
3/12 anonim válasza:
Könnyen. Nem csinálok semmi extrát, hogy tovább bírjam, egyszerűen természetes.
Az újabb menetnél is ilyen hamar elmész?
4/12 A kérdező kommentje:
3. Újabb menetnél is előbb
2022. jún. 12. 17:20
6/12 anonim válasza:
Ez egy természetes dolog. Én azt vettem észre, hogy akkor rosszabb ez, ha pszichésen dekoncentrált, fáradt vagyok Ha penge vagyok agyilag és jól érzem a testem aktuálisan, akkor a kontrollom is sokkal erősebb. Sajnos viszont a szexuális izgatottság dekoncentrált állapotban is jön.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez genetika.Én is gyorsan elélvezek nem tudok ellene tenni.
8/12 anonim válasza:
Nem genetika ez, ne akard arra fogni, csak gyakorlás és önkontroll
9/12 anonim válasza:
Egyénfüggő gyakorolhat az ember bármennyit.Bizony genetika pont úgy hogy van aki meg baromi nehezen tud elélvezni.Ilyennek mond hogy próbáljon meg 1 perc alatt...Amúgy hogyan gyakoroljon ha nagyon gyorsan elélvez és a csaj lapátra is teszi pár alkalom után???
10/12 anonim válasza:
Most 2-3perc vagy 4-5 lökés és annyi vagy? 5 perc körül már akár jó is lehetsz ha előtte a csajt irtózatosan kikészítetted. Nyilván ha a farkadon kell felizgassa magát akkor 20 perc is kevés lehet. Na meg nem kell véget érni a mókának attól hogy 5 lökés után véged. Vagy előtte vagy utána a partnerre is koncentrálj. De legjobb lenne ha aktus alatt se szűkülne be az agyad arra hogy "uristeen p*naaa". Lehet csókolgatni a csajt, izgatni a csiklóját, találd fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!