Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha fèrfikènt változatosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha fèrfikènt változatosabb szexre vágyom? A párom csak a misszit szereti, az se legyen 10 percnèl hosszabb, mert Neki 8-10 perc után jó szokott lenni. Èn szeretnèk lassú romantikust több pózban ès nèha gyors 5 percest a konyhapulton..stb.

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 10:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Megbeszèltük már a dolgot ès szerinte velem van a baj... Igaz lenne? Èn 34 èves pasi vagyok, Ő 42 èves nő.
2021. márc. 25. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj. Nem passzoltok össze a szexben, szerintem hosszabb távon ebből problémák lesznek. Én nő vagyok, de biztos szakítanék ha olyan lenne a párom mint a tied. Semmi izgalom nincs a szexben nálatok, az meg végképp elég gáz hogy téged hibáztat, meg sem próbál téged érteni, pedig nem kérsz lehetetlen dolgokat tőle.
2021. márc. 25. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, amit írsz és semmi gond nincs veled.

Szerintem a hosszútávon is jól működő szexuális élet egyik alappillére a változatosság. Ezt a változatosságot pedig mindenre értem, amiben mindkét fél benne van. Ha a barátom így viselkedne, nagyon hamar elmenne a kedvem a szextől, mert úgy érezném, hogy kötelességként éli meg.

A barátommal alapvetően is kreatívak vagyunk, és az általunk szabott határokon (neki és nekem is vannak nagy tabuk) belül közel bármire nyitottak vagyunk. Néha a ő dominál, néha én, néha mindketten, néha egyikünk se. Néha egy gyors, durva menet, néha egy hosszan elnyújtott romantikus kényeztetés. Számtalan szerepjáték és "kiegészítő", na meg póz létezik, a tárház kifogyhatatlan.

Teljesen elzárkózik mindentől? Nem tudsz vele beszélni erről? Esetleg nem lehet, hogy korábbi rossz tapasztalata van vagy esetleg jelenleg nincs minden rendben?

27/N

2021. márc. 25. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Hajjaj, van gond a nö fejében! Nagyon úgy tünik, mint akit nem izgat a szex, vagy nem is vágyik rá, vagy nagyon korlátolt erkölcsileg. Mélyen vallásos vagy inkább érdektelen? Legalább kielégít téged valahogy az együttlétek során, vagy csak engedi hogy ráverd? Elöfordulhat, hogy nem is kíván téged, csak veled van mert jó társaság vagy neki. Az ö korában szinte mindenben benne kellene legyen. Lehet ö sem tudja, hogy a szex lényege a kölcsönös örömszerzés.

A te igényeid teljesen normálisak, és hétköznapiak, semmi kivetnivaló vagy extrém nincs ebben.

2021. márc. 25. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a normális, ha nem mindig ugyanúgy ugyanott van a szex.
2021. márc. 25. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs veled, csak nem egyeznek a szexuális vágyaitok. Idővel feszültséget fog eredményezni köztetek - sőt már most is eredeztet, ld. a kérdésed sem véletlenül írtad ki.
2021. márc. 25. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Miért nem beszéled meg vele? Valószínűleg ő sem élvezi, inkább csak elviseli az együttléteket.
2021. márc. 26. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy már beszèltünk róla, èlvezi ès orgazmusa is van minden alkalommal, pont ezèrt jó így Neki. Elègedett, nem akar változtatni azt mondta
2021. márc. 27. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont önzö, és nem érdekli mi neked a jó.
2021. márc. 29. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!