Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakori lökéseket szerettek a legjobban?
Tudom, függ attól mihez van kedv, lassú szeretkezéshez, vagy kemény dugáshoz, és függ a mérettől is.
De mégis, tudnátok konkrétumot mondani ezzel kapcsolatban?
Hogy pl ekkora mérettel, ebben a pózban, ilyen gyakori lökésszámot szeretek.
Segítség kedvéért itt egy másodpercmutató, amivel egyszerűbb elképzelni: [link]
Ha másodpercenként van lökés, akkor az percenként 60 lökésszám. Ha két és fél másodpercenként csinálja, akkor az 24/perc.
Csak körülbelüli számok megadása is elég, amit-ahogy tudtok. Esetleg arra is kíváncsi vagyok, hogy ilyen gyakoriság mellett ez mennyi ideig tart.
És még egy kérdés a végére: általában a partnereitek gyorsabban, vagy lassabban csinálják ahhoz képest, mint ahogy szeretnétek? Legalábbis akkor, amikor még nem vezettétek helyes útra, hogy óvatosabban/jobban tolja. :)
Te tényleg azt hiszed, hogy szex közben van ember, aki arra gondol, hogy milyen fordulatszámon dolgozik benne a pasija percenként?
Ha azt hiszed, akkor hülyébb vagy, mint látszik.
A Richter skála szerinti 7.5 ös erősségűt szeretem,percenkénti 1500-as fordulatszámal.
45/l
1, a vibrátorgyártók pl. így tesztelnek..
állítanak egy frekvenciát és a visszajelzések alapján alakítják ki a programokat, szóval a belső órád igenis számolja ezeket a dolgokat, tudatosan persze nem erre figyelsz, de ez igenis egy jó kérdés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!