Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak mi miatt válik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak mi miatt válik teherré a szüzesség megléte?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen kérdés fellelhető itt, de engem pszichológiai oldalról érdekelne ennek a miértje.

Azt tapasztalom, hogy manapság egyre több fiatal, már a tini kor elején elveszíti a szüzességét,a társadalmi nyomás miatt.

23 éves szűz férfi vagyok, de sosem éreztem tehernek a szüzességet, pedig nyomást kapok én is az ismertségi körömből.

Mitől lesz valaki más, miután ez megtörténik vele, illetve kijelenthetjük lelkileg instabil állapotúnak azokat az embereket, akik társadalmi nyomás hatására veszítik el?

tegnap 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Màs ember tuti nem leszel ezt sajàt bőrömön tapasztaltam. Az ismerkedés ugyanúgy nehéz szàmomra,emberileg is ugyanaz vagyok. Én azt mondom hogy aki a tàrsadalmi nyomàs miatt veszìtì el az egy gyenge emberre vall és szànalmas. Nem màsoknak éled az életed hanem magadnak. Ahhoz baromira senkinek semmi köze hogy akarok e szexelni egyàltalàn vagy sem ebben az életben. Magànügy
tegnap 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!