Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak mi miatt válik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak mi miatt válik teherré a szüzesség megléte?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen kérdés fellelhető itt, de engem pszichológiai oldalról érdekelne ennek a miértje.

Azt tapasztalom, hogy manapság egyre több fiatal, már a tini kor elején elveszíti a szüzességét,a társadalmi nyomás miatt.

23 éves szűz férfi vagyok, de sosem éreztem tehernek a szüzességet, pedig nyomást kapok én is az ismertségi körömből.

Mitől lesz valaki más, miután ez megtörténik vele, illetve kijelenthetjük lelkileg instabil állapotúnak azokat az embereket, akik társadalmi nyomás hatására veszítik el?

jan. 22. 22:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10 Ez pontosan így van! Túl sokan mennek bele csak ezért..
jan. 25. 10:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lett volna ra lehetosegem de nem mentem bele
jan. 25. 11:12
 13/24 anonim ***** válasza:

Mi tartott vissza?

jan. 25. 11:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy azt éreztem hogy megbánnám
jan. 25. 12:50
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 Ugye? Sokunkban van ez az érzés. Valaha a vallás tanulmányozása előtt bennem is volt
jan. 25. 19:38
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Én nem vagyok vallásos
jan. 25. 19:54
 17/24 A kérdező kommentje:
#16 nem vagyunk egyformák szerencsére :)
jan. 26. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:
55%
Hat ha mar az osszes haverja dugott csak o nem azert erezheti magat nyominak
jan. 26. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy a szex jó dolog, van akinek megy különösebb érzelmek nélkül is. Ez nem azt jelenti hogy követendő példa, de az sem jó hogy ekkora feneket kell keríteni neki.

Mindenki a maga idejében, úgy ahogyan akarja, vagy ha nem akarja akkor nem kötelező, teljesen mindegy ki mit mond. Az is egy idióta aki erőlteti.

Nekem jött egy nagyon rendes fiú, szerelmesek voltunk, 3 hónap randizás után döntöttem úgy, hogy jó, akkor legyen több is mint a petting. 18 évesek voltunk mindketten.

A környezetemben már senki nem volt szűz, én voltam az utolsó. Rosszul éreztem magam emiatt, de nem akartam csak úgy random valakivel az elsőt. Nálam ebből az lett, hogy interneten nyitottam mások felé, beszélgettem velem közel egykorú emberekkel, erről is és ezer más témáról is. Nem bírtam azt amilyen a gimis környezetem volt, voltak barátaim, de nagyon más irányba változtunk, főleg miután lett párkapcsolatuk. Nem is bántam, hogy új emberekkel beszélgetek, akár név nélkül, tabuk nélkül.

Így ismerem meg az első barátom, szóval nekem jól alakult.

Nem kell bezárkózni, abból semmi jó nem sül ki. Érdemes legalább beszélgetés szintjén nyitni, nem kötelező találkozni, semmi nem kötelező ami már kényelmetlen.

Frusztrálódni nem kell a szüzesség miatt, azt sem szabad hogy emiatt valaki önmagát skatulyázza be, még ha nem is ismeri be magának sem.

Viszont olyan nincs hogy aki keres az nem talál.

jan. 26. 18:55
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban az emberek megvetése miatt.

Nyilván nincs rám írva de annyira mindenkinél szex a téma emiatt még jobban kerültem az emberek társaságát.

Ismerkedésnél is első kérdés milyenek, mennyi volt az előző kapcsolatod.

Nyilván aki annyi idősen az ... defektes nyomorék ássa el magát pusztuljon stb... őszinte véleményeket lehet az interneten olvasni.

Most már idősen nem érdekel,nem érzem akkora tehernek.

Kicsit olyan mint egy bűncselekmény áldozatának lenni. Szégyellem, megvetést kapok érte(az emberektől akiknek elmesélem) és közben semmi bűnt, rosszat nem követtem el.

jan. 26. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!