Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem bírják tovább fél max egy óránál a
szexet?
Miert kellene 1 oraig birni a szexet?
Finom elojatek, 5-10 perc durvulás, élvezés, aztán pihi.
Ha edzeni akarsz, menj a futopalyara, senkinek nincs ideje orakat dugni.
2024. jún. 16. 10:26
Akkor kevés és abból is csak rossztapasztalatod volt!
2024. jún. 16. 10:27
Általában ha egy nő elélvez, utána nem nedvesedik tovább, és szép lassan a dörzsöléstől kiszárad a hüvely, amitől kidörzsölődik, úgymond kicsit mintha begyulladna, és utána 1-2 napig még a pisi is tudja csípni. Ilyen a női test.
27N
2024. jún. 16. 10:28
A folyamatos órák hossza reszelést nem bírják, de közben lehet szünetet tartani, pózt váltani, pihenni aztán folytatni ha van hozzá kedve. F
2024. jún. 16. 10:28
5/25 A kérdező kommentje:
4es persze nyílván én sem arra gondoltam, hogy folyamatos gépelés. Nyilván közbe orális dolgok, csók ilyenek. Értitek na...
6/25 A kérdező kommentje:
Mert a normális kielégüléshez elég lehet 10-20 perc az emberek 90%nak. Ahogy a legtöbb pasinak nem marad állva órákon keresztül, pont úgy a nők sem tudnak fél óránál többet folyamatosan nedvesedni, elkezdenek kidörzsölődni, érzékeny lesz nekik és kellemetlen. Persze lehet ezen sok sikosítóval segíteni, csak utána alig érzel valami te is és a nő is.
Másik: minek órákat dugni? Barátnőm eltud menni 5 perc alatt is, 10-15 perc után megvan a második is neki, és utána én is spriccelek. Bőven kielégítő és elég mindkettőnknek.
2024. jún. 16. 11:03
Lehet velem van a baj én szeretek órákon át szexelni, azzal is volt a legjobb a szex aki órákig bírta. Mármint elélvezett közben, de kis idő múlva újra készen állt. Pedig én nőként hamar elélvezek, de utána én még többet akarom, sőt a későbbi orgazmusok sokkal intenzívebbek mint az első 1-2. És olyat se tapasztaltam, hogy ne lettem volna elég nedves. De lehet én túlon túl szexmániás vagyok. 😅
2024. jún. 16. 11:46
Én se szeretek órákig szexelni. Elfáradok, kiszáradok, megszomjazok stb. Semmi értelme. Inkább legyen egy intenzív 20-30 perc, aztán pihi után ismétlés, mint többórás reszelés. Egyszerűen nem tudok izgalmi állapotot ennyi ideig fenntartani + ahhoz nagyon komoly állóképesség is kell. Ja és nekem rossz érzés is, ha annyi ideig nem élvez el a pasi. Olyankor arra gondolnék, hogy nem tart elég izgatónak…
2024. jún. 16. 11:47
Én inkább azt tapasztalom ,hogy a férfiak nem bírják soká.Elsülnek idő előtt.
2024. jún. 16. 11:50
Kapcsolódó kérdések: