Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem bírják tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem bírják tovább fél max egy óránál a szexet?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy a nők elélveznek és utána már elmegy tőle a kedvük vagy ha sokáíg csináljuk kidörzsölődik vagy megfájdul nekik. Egy olyan barátnőm volt az életemben aki órákig bírta. Nektek mi a tapasztalatotok? Vannak még ilyen nők?

2024. jún. 16. 10:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Új kapcsolatnál velem is előfordul, hogy hamar elsülök. de utána is simán megy tovább a következő menet.
2024. jún. 16. 12:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tapasztalom, hamar elakarnak menni. Utána már nincs több menet, mármint a férfiak részéről.
2024. jún. 16. 12:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát akkor ezek szerint senki nem a jó partnerral volt eddig...😃
2024. jún. 16. 13:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13 nekem pont az a jó partner, aki 20-30 percig nyomja. Az nem volt jó, aki több mint egy órán át nyúzott, mert én ezt már másnak nem tudom nevezni🤣Nekem az már nem élvezet, de kinek mi.
2024. jún. 16. 13:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

13. De nekem elegendő a 20-30p is, emellett aktívan maszturbálok és sportolok. Nem dőlök a kardomba, a párom kielégít és ha nem tudnék elmenni szex közben, addig nyal is.

Igazából régen csináltam órás szexeket, de nagy különbség nincs. Inkább minőség, mint mennyiség

De most hogy beszélünk róla, páromat megfogom lepni egy kis Titánnal 😍😍😍😍

2024. jún. 16. 13:13
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
Mi az a Titán?
2024. jún. 16. 13:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom milyen nőkkel voltatok de nekem eddig mind birta simán egy órán át:)
2024. jún. 16. 14:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy le fognak pontozni csak azért mert én szeretek szexelni és nem a kifogásokat keresem. :D

8-as voltam.

2024. jún. 16. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem panaszkodott a feleségem ezért!

Amikor elkezdtünk komolyabban foglalkozni egymással simán elvoltunk egymással másfél órát - úgy! Nem provokációból írom, de még töprengtem is eleinte magamban, hogy vajon elég volt-e neki ennyi...

Napi szinten igényelte, hogy elkapjam - és egyikünk sem érezte extrémnek a másik igényeit!

2024. jún. 16. 15:29
 20/25 anonim ***** válasza:
16. Potencianövelő, ami miatt tovább áll a penisz és nem fárad el, ha el is megy. :)
2024. jún. 16. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!