Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért bírják ki szex nélkül tovább mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem a barátnőimen is,hogy mi sokkal tovabb kibirjuk szex nelkul akar egy kapcsolatban is, ha pl kimarad 2 het.
A pasik meg 2-3 nap utan a falat kaparjak.
Mi ennek az oka?
Nok ti meddig birjatok szex nelkul?
2022. dec. 17. 18:27
2/6 anonim válasza:
Én 2 évnél járok jelenleg és szerintem még ugyanennyit bírnék.
3/6 anonim válasza:
"A pasik meg 2-3 nap után a falat kaparjak."
Ez koránt sincs így, nem mindenkit a farka irányít.
Nem mondom, hogy nem esne jól egy nő érintése és az, ha este úgy tudnánk elaludni, hogy kölcsönösen örömet okoztunk egymásnak és nem csak lelkileg elégültünk ki, de koránt sem kaparom a falat.
Egyébként ez főként személyiség függő..
F
4/6 anonim válasza:
Azért pár nap után már én is kaparom a falat nő létemre szóval ne általánosits :-D A párom meg simán elvan ő nem kaparja :-D
5/6 anonim válasza:
bírtam én már ki 5 évet is, mostanában csak pár napot "kell", de nem halok bele, nem tudom miféle "fal kapargatás" az, amiről beszélsz :D
6/6 anonim válasza:
Maga a szex nélkül még elvagyok, de ha nem ürítek több, mint 2 napig, akkor már frászom van. Most lesz 3ik napja, hogy nem volt már szex, kiverni sem vertem ki, de már teljesen frusztrált vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!