Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnal olyan pasival,aki úgy szereti az analt,hogy egyből tövig szárazon? Neki is fáj így,de ez izgatja és az,hogy nekem is fáj.
Figyelt kérdés
jún. 15. 18:35
1/14 anonim válasza:
És téged ez izgat így, vagy utálod az egészet?
2/14 anonim válasza:
Maradj vele elöbb-utóbb megélhettek csodálatos dolgokat. Fityma és gátszakadás...
3/14 A kérdező kommentje:
1: ha fáj,nekem nem jó. De ő annál jobban csinálja,mikor érzi,hogy nekem fáj
jún. 15. 18:39
4/14 anonim válasza:
Akkor egyértelműen kuka. Nem is értem, ez neked miért nem egyértelmű?
5/14 anonim válasza:
Én szeretem az analt de nem vagyok egy bunkó paraszt,hogy minden nélkül tövig vagjam annak előkészület kell és sok odafigyelés hogy mindenkinek élvezhető legyen.
7/14 anonim válasza:
Nem fog az mindíg fájni, mert a záró izmok elfognak lazulni és akkor gumi pelenka is kell.
8/14 anonim válasza:
Persze szárazon...
Hidd el az nemcsak annak fájna, aki kapja, hanem aki nyomja...
9/14 anonim válasza:
Mert egy nyomorult lelketen sz.m.tláda, önző féreg. Hagyd ott a fh.szba!
10/14 A kérdező kommentje:
8: benne volt a kérdésben...neki is fáj. De neki azt mondta,ez kéjes fájdalom
jún. 15. 21:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!