Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnal olyan pasival,aki úgy szereti az analt,hogy egyből tövig szárazon? Neki is fáj így,de ez izgatja és az,hogy nekem is fáj.
Van baj.
Ennek a kérdésnek meg sem kellett volna születnie, csak szimplán dobnod kellett volna a pasit
Is, dobd azonnal.
De basszus én sosem találok egy olyan csajt se aki hajlandó lenne az análra, pedig én kb 1 liter sikositoval képzelem el...
Ezek az idióta pasik meg ilyen mazlistak de ez se elég nekik?
Voltam együtt egy negyvenes nővel párszor fél éve.Normál szexkapcsolatnak indult,és a popsiszex alap volt nála.
De ahogy beszélgettünk hogy ki mit szeret,elmondta,hogy őt az izgatja,ha úgy rakják popsiba,hogy előtte minimális izgatás,minimális síkosító.
Azt hittem hogy hülyéskedik,de nem.Ebben a tekintetben perverzebb nálam a nő.Már attól hogy beszéltünk róla is full nedves lett.Megtettem neki párszor élvezte.Végülis jó volt,csak nekem furcsa.Hozzáteszem,hogy szép nagy szerszámom van.Szóval ilyen nő is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!