Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfit kimondottan izgat ha férjes nővel kavarhat. Fordítva is igaz ?
Figyelt kérdés
febr. 6. 15:41
1/12 anonim 

válasza:

Azt nem tudom.
De az biztos az elhanyagolt házas nő kiváló szerető
2/12 anonim 

válasza:

Én csak nős pasikkal kavarok.
Nincs bonyodalom, nem akar feleségül venni, csak teszi a dolgát.
3/12 anonim 

válasza:

Én házas nővel vagyok több ève!
Nem tudunk a másik bélkül létezni.
Itt már több mint szerető viszony!
5/12 A kérdező kommentje:
4 es gondolom csak szeretnél . 😂
febr. 6. 16:44
6/12 anonim 

válasza:

A nőknél sokszor bekapcsol a híres női szolidaritás, s inkább offolják ha a pasi foglalt. Azoknak előny akik csak kis színt, szenvedélyt szeretnének de nem a kapcsolatukat felrúgni - nekik kisebb kockázatot jelent ha a szeretőjük nem független. A pasik ugyanúgy képesek beszerelmesedni egy szeretői viszonyban mint a nők, s terhessé tud válni egy idő után.
7/12 anonim 

válasza:

#4 akkor ne csak ábrándozz hanem menj le egy swingerklubba. Szóló pasiként is lehet menni.
8/12 anonim 

válasza:

Kevés férfit izgat. Ezek a házas nőt kefélők többnyire munkahelyi ismeretségek, vagy régi, közös ismerősök, és pár alkalom után vagy véget ér a dolog, vagy a nő többet akar.
9/12 anonim 

válasza:

#1es hány éve dugsz házas nőt, és miért jobb szeretők mint aki szingli? 3as akkor ti miért nem vagytok már 1 pár??
10/12 anonim 

válasza:

Én olyan vagyok mint a 🐝 nem elég nekem egy nő az unalmas.
Úgy 12 éve vagyok szerető de nekem ez ideális.
Mért jobb képzeld el hogy egy hideg szobában vagy ahol már nem érzed jól magad/sima törölközőbe csavarva és át mész egy szobába ahol 24 fok van/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!