Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 alatti lányok, van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 alatti lányok, van olyan, aki kimondottan kedveli, ha egy pasinak szőrös ott?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van e a korosztályomban olyan lány akinek ez tetszik.

ma 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Fujj! Max valami daginak jó leszel
ma 00:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Hm, ismertem olyan lányt akinek kimondottan tetszett, és sportos alkatú, szép arcú lány volt, szóval nem ezen múlik, hanem ki mit szeret.

Meg attól meg is mossa az ember természetesen.

ma 00:59
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Manapság már nem divat, max. még a 90-es években!
ma 01:45
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is a csupaszt szerettem mindig is, magamon is, máson is!
ma 01:46
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem megy a számba, amikor szopom, akkor nem zavar. Tetszik pl. néhány férfinél, hogy van a köldökük alatt egy "szőrcsík", ami leviszi a tekintetemet a farkára, még ha nem is meztelen, akkor is odaviszi a tekintetem :D
ma 02:55
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Sosem borotváltam. Szingliként évi 10-15 csini, tizen-huszonéves rendszeres szexpartnerem volt. Senki soha nem tette szóvá hogy zavarná, sőt.
ma 03:04
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok 25 alatti, de természetes legyen. Páromnak is az. Semmi borotva vagy bármi.
ma 06:13
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Igaz

Már nem vagyok 25 alatt 30 felett

De soha nem szerettem ha szőrös egy pasi ott lent számomra undorító

Olyan szinten hogy le se szoptam ha szőrös

Meg hiába mossa meg a szőrnek szaga van ott lent

És még szopás közbe is köpjem

Elég megnézni egy fiú pisildét piszoairt tele van fsz szörrel . Undorito

Mielőtt megkerdezi valaki hogy nőként mit keresek férfi wc-ben

Takarítok.(na meg attól se vágyó szívbajos ha nagyon kell mosdóba menni és foglalt a női simán be megyek a férfi wc-be én nem fogom magam összecsinálni)

Ahogy hagyják egyesek maguk után sok mindent elárul róluk igénytelen bagázs de Nőiben is voltak már érdekességek szóval egyik nem sejobb a másiknál.

N

ma 06:54
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Én sokkal jobban szeretem, ha szőrös a pasinak, de azért gondozva. Szerintem férfiasabb.
ma 06:59
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
undi. Én is csupi vagyok, ha szeretné, hogy szájjal kényeztessem, ne legyen már szőrös...
ma 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!