Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nagy vagy kimondottan hatalmas mellű nőként melltartót vásárolni?
Kb olyan mint nagyfarkúként óvszert venni. Szinte reménytelen
F35
Nagyon nehéz volt, kicsit sem izgató és borzalmas az önértékelésnek. Ott állsz már a harmadik boltban és nézed a tökéletes kisebb keblű nőkre tervezett csodákat, amik rád sem mennek vagy borzalmasan állnak, emiatt kb. sírhatnékod van. Kb a cuccok 2/3-ada kiesik a fazon miatt. Én ilyenkor sosem éreztem magam szexinek.
(Segített, hogy megtaláltam azt hogy mi az ami működik nekem, és már nem ilyen H&M meg Tezenis katalógusokból próbálkozok a divatos darabokkal. Kicsit az önértékelésem is jobb.)
9.
Akkor ne tétovázz sokat, hátha kapható lessz rá, hogy megpuszilgassa azokat a szép nagy csodákat.
Szerencsés párod van, az biztos. Én mondjuk nehezen tudnék eggyütt lenni egy hatalmas mellű nővel, mert már a látványtól eldurrannék, és aktus már nem nagyon lenne. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!