Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerélveztetésről vélemények?! Hogy lehet azt egyáltalán "túlélni"? És tuti meghalnék közbe. Nem bírnám.
Figyelt kérdés
Ezért is merült fel bennem a kérdés.jún. 13. 20:05
21/22 anonim válasza:
Nekem férfiként volt ilyenben részem.
A csaj kikötözött az ágyra és mikor elélveztem, akkor közölte most végem van, hiába is mondok bármit nem fogja abba hagyni.
Élvezés után csak verte a farkam. Megállás nélkül,ha állt ha lankadt volt.
Nem néztem mennyi ideig csinálta de a végén már a hereim is érzékenyek voltak a farkam olyan vörös volt mint a rák. A végén szó szerint egyszerűen semmi nem jött ki. Aztán mikor már elfáradt a keze abba hagyta. Utána még pisilni is fájt. Meg megfogni, tartani. Tényleg kB terpeszben közlekedtem otthon.
De meg kell valljam ettől függetlenül bejött a dolog. Már szervezzük a következő alkalmat.
22/22 A kérdező kommentje:
21-es. Az igen. Akkor a csaj rendesen kifacsart. Jegeld a következő utan.
aug. 13. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!